Communicatiemedewerker

IETS MOOIS SCHRIJVEN OF ORGANISEREN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

VACATURE: COMMUNICATIEMEDEWERKER
24-32 uur per week

De baan
Als allround communicatieprofessional, die zich kan inleven in verschillende doelgroepen, bouw je met enthousiasme mee aan de naamsbekendheid van ZINN en onze bv’s ZINN Service en ZINN Gezondheidszorg. Dat doe je onder andere door de inzet van online marketing. Je vertaalt strategie en beleid naar heldere teksten, organiseert evenementen en coördineert campagnes en uitingen voor de doelgroepen van onze diverse disciplines. Je werkveld is van tactisch-operationeel niveau. Je maakt onderdeel uit van ons team Marketingcommunicatie, dat bestaat uit drie medewerkers en wordt aangestuurd door de manager Communicatie, Marketing, Klantcontact. Je werkt zowel op de locatie De Dilgt in Haren als vanuit je thuiswerkplek.

En jij?

  • Hebt een afgeronde HBO opleiding, richting communicatie - en een paar jaar werkervaring;
  • Schakelt makkelijk, bent ondernemend en creatief;
  • Hebt een nauwkeurige en ‘vlotte’ pen;
  • Bent gewend om projectmatig te werken, maar kunt je ook vastbijten in de dagelijkse vraagstukken;
  • Bent een goede sparringpartner voor interne opdrachtgevers op tactisch en operationeel niveau;
  • Hebt een gezonde nieuwsgierigheid naar de ‘vraag achter de vraag’ en kunt je goed inleven in de verschillende communicatiedoelgroepen;
  • Bent een stressbestendige en flexibele teamspeler en natuurlijk een organisatietalent;
  • Hebt kennis van SEO en SEA;
  • Een flinke dosis humor is een absolute must.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 2700 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (max FWG 50, cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, neem dan contact op met Cindy Visser, communicatiemedewerker, zij is bereikbaar via mail op communicatie@zinnzorg.nl en telefonisch op woensdag 21 juli tussen 13 en 16 uur via telefoonnummer 06-23197218. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Mail vóór donderdag 5 augustus a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 9600 21-120 in de onderwerpregel.

Op woensdag 11 augustus vindt een eerste selectiegesprek plaats. Zijn we beide enthousiast na dit eerste gesprek dan zal het tweede gesprek plaatsvinden op donderdag 12 augustus. Wil je in je reactie vermelden of en wanneer je vakantieplannen hebt?

Mocht je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek dan hoor je op dat moment of het gesprek op de locatie plaatsvindt of vanaf je eigen bank via Teams.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.