Eerst verantwoordelijk verzorgende IG / Verpleegkundige

JE TALENTEN INZETTEN VOOR OUDEREN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Voor locaties in Groningen, Haren en Hoogezand zoeken wij collega's voor de functie van

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende IG / Verpleegkundige
24 tot 32 uur per week


De baan

Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende / Verpleegkundige weet je het verschil te maken voor cliënten, familie, mantelzorgers en de organisatie. Je begeleidt onze bewoners, evalueert de zorg en stelt zo nodig het zorgleefplan bij. De rol van kartrekker past bij jou, je neemt je collega’s gemakkelijk mee in de dagelijkse zorg voor bewoners en draagt hierin een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je verleent de zorg met passie en bent ambitieus.  

En jij?
Jij bent trots op je vak. Je kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Verder heb je een flexibele houding en ben je bereid om alle diensten te werken. Je kunt je dienstbaar opstellen en werkt vanuit een ‘ja-cultuur’.
We vinden het fijn als je kennis en ervaring hebt op het gebied van klinisch redeneren. Ook ben je bekend met het begeleiden van leerlingen/stagiaires, waarbij je je coachende vaardigheden inzet.
Je bent de verbindende factor en kan het team op sleeptouw nemen. Verder:

  • Ben je gastvrij en heb je een open en vriendelijke houding.
  • Ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG of MBO-V.
  • Ben je in het bezit van een diploma EVV, of bereid deze te behalen.

Heb jij wat minder werkervaring maar wil je toch graag de opleiding tot EVV’er doen? Dan gaan we ook graag met je in gesprek!

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Marit Slagter, Medewerker team werving & selectie, via telefoonnummer 050 5852154.

Reageren? Kijk hier voor de verschillende vacatures. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek dan hoor je op dat moment of het gesprek op de locatie plaatsvindt of vanaf je eigen bank via Teams.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.