Specialist Ouderengeneeskunde - Hoogezand

Specialist Ouderengeneeskunde

Ben jij specialist ouderengeneeskunde en sta je open voor een nieuwe uitdaging binnen een energieke en ondernemende organisatie? Dan ben je bij ZINN aan het juiste adres!

De baan
Voor onze locatie de Burcht in Hoogezand zijn wij op zoek naar een ervaren specialist ouderengeneeskunde voor de WLZ.

Als specialist ouderengeneeskunde behoor je tot de medische vakgroep en werk je nauw samen met andere specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen en verpleegkundig specialisten. De medische vakgroep heeft een belangrijke rol in beleidsvorming. Je bent onderdeel van een enthousiast multidisciplinair team en bent aanspreekpunt voor familie. Daarnaast werk je prettig samen met ziekenhuizen en andere belangrijke spelers. Je leidt nieuwe collega’s op; voor specialisten ouderengeneeskunde i.o. en arts-assistenten heb je een superviserende rol. Het team kenmerkt zicht door een informele werksfeer en korte lijnen. Er heerst een echt teamgevoel en er wordt dankbaar gebruik gemaakt van elkaars kwaliteiten.

ZINN probeert jou zo goed mogelijk te faciliteren zodat jij met je vak bezig kunt zijn. De bereikbaarheidsdiensten zijn grotendeels uitbesteed en alle randvoorwaarden zijn goed op orde. Verder werken we in moderne gebouwen en zorgen wij voor een fijne (thuis)werkplek. We gaan graag met jou in gesprek om te horen welke ervaring jij meebrengt en waar jij enthousiast van wordt.

Lang niet alle artsen willen in de ouderenzorg werken, maar voor Vincent Haver is het duidelijk: hier ligt zijn hart. Waarom? Lees het artikel 'Bewust gekozen voor de ouderenzorg'.

En jij?

  • Jij beschikt over een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en een geldige BIG-registratie
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in de ouderenzorg en een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg
  • Je hebt affiniteit met zorg vanuit de WLZ
  • Je bent daadkrachtig, besluitvaardig en hebt een klantgerichte instelling
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto

Locatie De Burcht
Locatie De Burcht is een woonzorglocatie te Hoogezand. Ongeveer 200 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Burcht als een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne en grote restaurant en De Buurthuiskamer zijn een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Vanuit De Burcht biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Er werken bijna 3000 medewerkers bij ZINN.
ZINN Gezondheidszorg geeft op een ondernemende manier vorm aan multidisciplinaire samenwerking, innovatie en daadkracht ten behoeve van onze cliënten. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Er werken in totaal zo’n 120 professionals die, binnen alle facetten van ouderenzorg, behandeling bieden aan 800 (intramurale) cliënten op vijf locaties in Groningen, Haren en Hoogezand. Er bestaan samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra en wij werken nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. Naast advisering aan huisartsen via consulten wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg. Op alle locaties wordt gebruik gemaakt van een Elektronisch Cliënten Dossier.

Ons aanbod
Het is een baan binnen een organisatie die graag haar grenzen verlegt. ZINN heeft een uitgebreid intern leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen binnen het vakgebied. Bij ZINN is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en coaching.

De functie is ingeschaald in FWG schaal 75, cao VVT. Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33 % over het bruto jaarsalaris. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, tablet/laptopregeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Akkie Bootsma, directeur ZINN Gezondheidszorg, of Arnold Bisschop, Specialist Ouderengeneeskunde, via telefoonnummer 050 – 585 2435. Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg verwijzen wij je naar onze website.

Reageren? Solliciteer hier vóór 23 augustus a.s..

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.