Eerst verantwoordelijk verzorgende IG - Groningen

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE ZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Voor onze locatie De Es, afdeling somatiek, in Groningen zijn we op zoek naar een

EERST VERANTWOORDELIJK VERZORGENDE IG
28 of/tot 32 uur per week

• Met ingang van zo spoedig mogelijk;
• Betreft een contract voor onbepaalde tijd.

De baan
Als Eerst verantwoordelijk verzorgende IG weet je het verschil te maken voor de cliënten, familie/mantelzorgers en de organisatie. Je verleent de zorg met passie en bent ambitieus. Je neemt je teamcollega’s mee in de dagelijkse zorg voor de cliënten en hebt daarin een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het een uitdaging om een actieve rol te hebben bij veranderings- en kwaliteitsontwikkelingsprocessen op de woongroep én op de afdeling. Je bent daarin ondersteunend naar je team, bewoners en familie.

En jij?
Jij bent trots op je vak. Je kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Verder heb je een flexibele houding en ben je bereid alle diensten te werken. Je kunt je dienstbaar opstellen en kan werken vanuit een ja-cultuur. Je bent daarnaast gastvrij met een open en klantvriendelijke houding, een aanpakker. Je neemt graag het initiatief en de coördinerende rol op je waarin je natuurlijk gelijkwaardig samenwerkt en optrekt met je collega`s. Je bent in het bezit van een diploma MBO-V of Verzorgende IG en een diploma EVV of bereid deze te behalen.

ZINN locatie De Es
De Es is een woonzorglocatie in de wijk Selwerd te Groningen. Cliënten kunnen zelfstandig een appartement huren en/of intensieve verpleegzorg, begeleiding en behandeling ontvangen. De cliënten ervaren De Es als een sfeervolle en ‘volkse’ stadslocatie. Mede door het gezellige Grand Café en diverse activiteiten in De Buurthuiskamer heeft De Es een buurtfunctie en maakt het daadwerkelijk onderdeel uit van de wijk Selwerd. De Es is een prachtige, nieuwe woon-zorglocatie die in 2016 geheel vernieuwd is. Vanuit De Es biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt. Afdeling Somatiek bestaat uit vier woongroepen van elk 10 bewoners. Bewoners hebben een geriatrische zorgbehoefte waarin de somatische component centraal staat.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 2700 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van vooropleiding, leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan tussen 11 oktober en 15 oktober met Lieke Visser; kwaliteitsverpleegkundige op telefoonnummer 050- 752 5324 of op 18 of 19 oktober met Helen van Kins, Leidinggevende zorg op telefoonnummer 050-752 5305. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 19 oktober 2021 je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 3332 21-171 in de onderwerpregel.

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 22 oktober 2021 tussen 13.00-17.00 uur.

Mocht je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek dan hoor je op dat moment of het gesprek op de locatie plaatsvindt of vanaf je eigen bank via Teams.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.