Verzorgende IG | Afdeling De Cirkel

Verzorgende IG | De Cirkel

Wil jij net dat stapje extra zetten voor de bewoners en ga jij voor excellente zorg? Kom dan werken op locatie de Cirkel.


De baan 
Je gaat aan de slag als Verzorgende IG in De Cirkel in Haren, onze TOP-zorg afdeling. Als Verzorgende IG zorg jij ervoor dat onze bewoners prettig oud worden ondanks beperkingen. Een boeiende en afwisselende baan waarbij elke bewoner een eigen levensgeschiedenis kent. Je hebt oog voor persoonlijk wensen en bent ondernemend. 

Samen met het team zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Je hebt een signalerende rol en kunt feedback geven, ook communiceer je gemakkelijk met familie en specialisten. Je bent gastvrij en toont initiatief, wat goed is kan vaak nóg beter. 

Als verzorgende IG weet je het verschil te maken voor de cliënten, familie/mantelzorgers en de organisatie. Je verleent de zorg met passie en bent ambitieus. Je neemt je teamcollega’s mee in de dagelijkse zorg voor de cliënten en hebt daarin een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

En jij?

Jij bent trots op je vak. Je kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Verder heb je een flexibele houding en ben je bereid alle diensten te werken. Je kunt je dienstbaar opstellen en kan werken vanuit een ja-cultuur. Je bent daarnaast gastvrij met een open en klantvriendelijke houding, een aanpakker. Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.

ZINN Afdeling De Cirkel – Locatie De Dilgt
De Cirkel is een kleinschalig appartementencomplex in Haren. In de Cirkel wonen ouderen met dementie. Het gebouw heeft 4 etages. Op iedere etage wonen 10 ouderen in een huiselijke omgeving. Zij beschikken ieder over een eigen appartement en op elke verdieping kunnen ze gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer. 

De Cirkel kenmerkt zich door een luxe woonomgeving. Bewoners van De Cirkel kiezen bewust voor een extra comfort. Hierdoor is er een ruimere personele bezetting en zijn er uitgebreide voorzieningen op het gebied van wonen en welzijn. De Cirkel bevindt zich naast De Dilgt, een moderne woonzorglocatie waar allerlei vormen van zorg wordt geboden. Daar kunnen bewoners en bezoekers gebruik maken van allerlei voorzieningen, zoals een winkeltje, wekelijkse markt en een sfeervol restaurant. 

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit. 

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (FWG 35 CAO VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Corrie Nauta, Leidinggevende zorg op telefoonnummer 06 40050350. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Solliciteer hier, na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.