Projectleider techniek

VACATURE:  PROJECTLEIDER TECHNIEK

Ben je een vakbekwaam Technisch Projectleider? En sta je open voor een nieuwe uitdaging, voor 24 tot 36 uur per week, binnen een energieke en ondernemende organisatie? Kom werken bij ZINN!

De baan
Binnen het Bedrijfsbureau van ZINN zoeken wij een enthousiaste collega voor de functie van projectleider techniek. We zoeken een praktische man of vrouw die veel kennis, ervaring en affiniteit heeft met gebouwen en installaties. Als projectleider techniek binnen het bedrijfsbureau draag jij er zorg voor dat alle technische werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de uitvoering van diverse technische projecten. Je analyseert complexe vraagstukken en lost deze effectief op.

Je maakt deel uit van het team bedrijfsbureau, dat bestaat uit vijf medewerkers. Dit team wordt aangestuurd door de manager Facilitair Bedrijf. Het team kenmerkt zich door een informele, prettige werksfeer en korte lijnen. Je werkt vanuit de locatie De Dilgt in Haren.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Analyseren en oplossen (samen met een leverancier) van complexe technische storingen;
 • Coördineren van het onderhoud aan technische installaties; afstemming van werkzaamheden, contacten met leveranciers, samenwerking met onze huismeesters en onderhoudsmonteurs.
 • Het leveren van een bijdrage aan aanbestedingstrajecten en contractmanagement van de technische installaties;
 • Technische deskundigheid inzetten ter ondersteuning van onze huismeesters en onderhoudsmonteurs om in allerlei praktische situaties tot een professionele oplossing te komen;
 • Signaleren en oplossen van knelpunten die je tegenkomt en aanspreken van collega’s en bewoners op onveilige situaties;
 • Administratieve verslaglegging met betrekking tot voortgang van onderhoud en werkzaamheden en/of projecten.

En jij?

 • Je hebt een technische opleiding op HBO niveau (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde/elektrotechniek);
 • Je bent analytisch ingesteld waardoor je gegevens uit de installatie-systemen kunt beoordelen;
 • Je werkt nauwkeurig en accuraat;
 • Je bent praktisch ingesteld en hebt ruime werkervaring met brede technische vraagstukken;
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent leergierig en maakt je nieuwe technieken snel eigen.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor. 

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Hans Kuipers, manager facilitair bedrijf, tel 06 127 27 922 of Gijs Overbeek, projectleider techniek, tel 06 534 91 584. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Solliciteren kan hier. 

We gaan graag met jou in gesprek om te horen welke ervaring jij brengt en waar jij binnen het vakgebied enthousiast van wordt. We kijken uit naar je reactie. Zodra we een nieuwe collega hebben gevonden wordt deze vacature gesloten.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.