Leidinggevende zorg | afdeling somatiek | Hoogezand

Leidinggevende Zorg

Onze topteams klaarstomen voor de toekomst? Kom werken bij ZINN!

Wij zoeken binnen ZINN, voor locatie De Burcht in Hoogezand, afdeling Somatiek een kandidaat voor de functie van Leidinggevende zorg.

 • minimaal 32 uur tot maximaal 36 uur per week
 • ingangsdatum maart 2023

De baan

Waar de cliënten van ZINN wonen, wil jij werken! Als leidinggevende ben je ambassadeur van ZINN en onderdeel van het middenkader, dat zich kenmerkt door een no-nonsense cultuur en hands-on mentaliteit. Je rapporteert aan de clustermanager en geeft leiding aan circa 70 medewerkers die samen zorgen voor de bewoners. Je bent er verantwoordelijk voor dat de zorg binnen je team professioneel en conform de gestelde kwaliteitseisen wordt uitgevoerd.

En jij?

 • Je beschikt over een afgeronde zorgopleiding op HBO-niveau aangevuld met een managementopleiding;
 • Je hebt ruim 5 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen de VVT sector;
 • Je hebt duidelijke affiniteit en ervaring met zowel de psycho-geriatrische als de somatische bewoner en hun mantelzorgers;
 • Je hebt kennis van de ontwikkelingen in de ouderenzorg en weet deze te vertalen tot acties samen met je team;
 • Je bent ondernemend en gastvrij;
 • Je beschikt over een gezonde dosis energie, relativeringsvermogen, humor en flexibiliteit;
 • Je bent iemand die van nature buiten de kaders denkt en hierdoor in staat is het resultaat en de uitstraling van de afdeling naar een hoger niveau te tillen;
 • Je bent graag op de werkvloer, waardoor je weet wat er speelt bij bewoners en medewerkers;
 • Je beschikt over senioriteit en een natuurlijk overwicht;
 • Je weet medewerkers te motiveren waardoor ze zich medeverantwoordelijk voelen voor het creëren van een gezond woon- en werkklimaat;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; weet teamprocessen goed te analyseren en te sturen;
 • Je gaat voor het beste resultaat, zowel voor de eigen afdeling als voor de gehele locatie. Om dit te bereiken ben je daadkrachtig en slagvaardig in het nemen van besluiten en weet je de juiste mensen met elkaar te verbinden.

Locatie De Burcht

De Burcht is een woonzorglocatie in Hoogezand. Ongeveer 250 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Burcht als een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne en grote restaurant en De Buurthuiskamer zijn een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Vanuit De Burcht biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Naast woonzorglocatie De Burcht heeft ZINN 58 ruime, moderne zorg- en huurappartementen voor ouderen met een indicatie voor lichte tot intensieve zorg gebouwd. Wooncomfort staat voorop in deze woontoren de Veste. Een team van zorgprofessionals biedt verzorging, verpleging en begeleiding in de Veste. Ontmoeting, activiteiten en faciliteiten als het restaurant, een minisupermarkt, de kapper en de behandelruimte voor fysiotherapie in De Burcht zijn op loopafstand bereikbaar.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (max FWG 55 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze baan? Bel dan met Jan Smit, clustermanager, bereikbaar onder telefoonnummer 06-51887121.Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Solliciteer hier vóór 20 februari a.s. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 23 februari in locatie de Burcht.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.