Verpleegkundige - De Pelster in Groningen

Verpleegkundige

Wil jij werken op een kleinschalige woonzorglocatie in hartje centrum te Groningen? Dan is de Pelster de ideale werkplek voor jou!

De baan  
Jij staat open voor een nieuwe uitdaging en grijpt deze kans om als Verpleegkundige in locatie De Pelster in Groningen aan de slag te gaan. Je bent ondernemend, flexibel en positief ingesteld en samen met het nieuwe team zet jij je in voor deskundige zorg en een warm welkom voor de nieuwe bewoners. Goed kunnen samenwerken is belangrijk, we verwachten dat je feedback durft te geven en actief meewerkt om alles op rolletjes te laten verlopen. Je kunt goed schakelen tussen verschillende zorgvragers en bent creatief in het bieden van maatwerk. Werkplezier voor medewerkers en woonplezier voor de bewoners, dat is het belangrijkste! 

En jij? 
Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkunde, kwalificatieniveau 4 (MBO-V) of 5/6 (HBO-V). Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren. Je weet je kennis en vaardigheden helder over te brengen op het team. Je bent in het bezit van een BHV en reanimatie diploma of bent bereid deze te halen. Je bent bereid om alle diensten te werken. Je bent in staat het overzicht te bewaren en kunt klinisch redeneren. Je bent ondernemend, flexibel en creatief ingesteld en onderschrijft de visie van ZINN zoals neergelegd in de beleidsnotitie Welzijn Wonen en Zorg. 

ZINN locatie De Pelster
De Pelster is een kleinschalige woonzorglocatie in hartje centrum te Groningen. Het is een locatie met 40 appartementen, voor bewoners met een zorgindicatie of gewoon huurappartementen. Zodra het nodig is, ontvangen ze de benodigde (thuis)zorg. De bewoners ervaren De Pelster als een veilige en betrouwbare locatie in de bruisende binnenstad. Er is aandacht voor elkaar, het is gemoedelijk en levendig. De Pelster werkt graag samen met studenten. Samen organiseren zij regelmatig activiteiten in het restaurant. Het restaurant is een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners.

Wie zijn wij? 
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.  

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen.  Zo hebben we een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Carin Koster, Leidinggevende zorg op telefoonnummer 06-83551215. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Solliciteer hier vóór 10 oktober a.s..

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.