Eerst verantwoordelijk verpleegkundige - afdeling individueel wonen

Eerst Verantwoordelijk Verpleegkundige

Ben je op zoek naar een uitdagende en coördinerende rol? Wil je je elke dag inzetten voor de beste zorg voor onze bewoners? Kom dan werken bij ZINN!

Voor onze afdelingen Individueel wonen in De Dilgt in Haren zijn we op zoek op meerdere collega's.

De baan

Als eerst verantwoordelijk verpleegkundige weet je het verschil te maken voor de cliënten, familie/ mantelzorgers en de organisatie. De afdelingen individueel wonen op De Dilgt zijn dynamische én interessante afdelingen. Achter iedere voordeur vind je een bewoner met een eigen verhaal en zorgvraag. Jouw werk is nooit saai! Je verleent de zorg met passie en bent ambitieus. Je neemt je collega’s mee in de dagelijkse zorg voor cliënten, bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg in het algemeen en levert een bijdrage aan de integrale zorg. Taken van de eerst verantwoordelijk verpleegkundige zijn onder andere: 

  • Stellen van verpleegkundige diagnoses en plegen van interventies in het verloop van het verpleegkundig proces; voert verpleeg- en medisch-technische handelingen uit; 
  • Uitvoeren van alle taken in het zorgproces;
  • Begeleiden van cliënten bij het verrichten van ADL+ HDL activiteiten en het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten; 
  • Feedback geven aan collega’s en verstrekken van gerichte informatie in het kader van rapportage en het welzijn van de cliënten; 
  • Werken in een multidisciplinair team. 


En jij?
Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkunde, kwalificatieniveau 4 (MBO-V) of 5 (HBO-V). Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren. Je weet je kennis en vaardigheden helder over te brengen op het team. Ervaring in de ouderenzorg/thuiszorg is een pré. Je bent bereid om alle diensten te werken. Je bent ondernemend, flexibel en creatief ingesteld en onderschrijft de visie van ZINN zoals neergelegd in de beleidsnotitie Welzijn Wonen en Zorg.

De Dilgt is een woonzorglocatie in Haren. Ongeveer 350 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Dilgt als een moderne en gemoedelijke locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Door het restaurant, het Grand Café en De Buurthuiskamers is er veel reuring. Daarnaast maakt de groene en landelijke omgeving De Dilgt tot een prachtige woonlocatie. Vanuit De Dilgt biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Gea Hagenauw of Petra Vonk, leidinggevende zorg, via telefoonnummer 050-5852526 of 050 5852482. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Solliciteer hier vóór 24 oktober a.s.. We maken dan spoedig een afspraak voor nadere kennismaking!

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.