Business controller

JE VAKMANSCHAP INZETTEN VOOR GEZONDE BEDRIJFSVOERING

Wij zoeken voor ons team Planning & Control een stevige professional voor de functie van

Business Controller   

  • 28 - 36 uur per week;
  • Met ingang van zo spoedig mogelijk.

De baan

Samen met je collega’s geef je inhoud aan de planning & controlcyclus van ZINN. Het team verzorgt de begroting, management rapportages en jaarrekening. Als business controller lever je een innovatieve bijdrage vanuit je eigen vakgebied. Een belangrijke rol is voor je weggelegd in het, zowel gevraagd als ongevraagd, ondersteunen en adviseren van de concerncontroller, MT en leidinggevenden.

Onderwerpen waar jij je verder mee bezig houdt zijn het (mede) opstellen van de management rapportages, de begroting, het onderhouden en uitbreiden van de Business Intelligence applicatie (Qlik Sense), het uitwerken van business cases en kostprijsberekeningen. Ook draag je bij aan het samenstellen van de jaarrekening,  treasury activiteiten en het ontwikkelen en onderhouden van meerjarenmodellen.

Je werkt zowel vanuit ZINN locatie De Dilgt in Haren als vanuit jouw thuiswerkplek. Je werkt in een klein team dat onderdeel uitmaakt van de economisch administratieve dienst. Het team bestaat uit twee collega’s en wordt aangestuurd door de concerncontroller. Het is een enthousiast, betrokken en deskundig team. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk. Binnen het team werken we aan een professionaliseringsslag waarbij toekomstbestendig zijn, oog hebben voor de veranderende ouderenzorg, centraal staat.

En jij?

  • Je hebt kennis op het gebied van business control;
  • Je hebt minimaal een functiegerichte HBO-opleiding dan wel een academische opleiding;
  • Je hebt affiniteit met de zorgsector; werkervaring in deze sector is een pré;
  • Je bent een professional met uitstekende adviesvaardigheden, je bent analytisch en een toegankelijke gesprekspartner voor management, leidinggevenden en externe partijen.


Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit. 

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 55 cao VVT). ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordeling een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op verzekeringen, hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingen en kennen we een thuiswerkvergoeding. Wij bieden goede thuiswerkfaciliteiten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Met het openbaar vervoer is ZINN locatie De Dilgt goed te bereiken. Kom je op de fiets? Dan hebben we een overdekte fietsenstalling, met de mogelijkheid om je elektrische fiets op te laden. Kom je met de auto? Dan hebben we parkeerruimte bij onze locatie.

Meer weten en solliciteren? 

Ben je geïnteresseerd en enthousiast geworden en wil je meer weten over deze baan? Bel dan met Bart Meijer, concerncontroller. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 428 10 392. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren?  Solliciteer dan hier.

De vacature wordt gesloten als we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.