Beginnend wijkverpleegkundige - Groningen

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE ZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Wij zoeken een enthousiaste collega voor ZINN Thuiszorg, locatie Vinkhuizen in Groningen voor de functie van

Beginnend Wijkverpleegkundige
24-28 uur per week (in overleg)

• Met ingang van 1 februari 2022;
• Voor onbepaalde tijd.

De baan
Je bent als jong talent, in de functie van wijkverpleegkundige, het gezicht van de wijk. Je wordt begeleid door collega wijkverpleegkundigen in het team zodat je het takenpakket “on the job” leert en ontdekt. Je krijgt een ondersteunend regisserende rol in de zorg voor cliënten en in de zorgverleningstaken die medewerkers van het team uitvoeren. Je werkt in een zelf organiserend team waarin jij degene bent die in gesprek gaat met nieuwe cliënten om in kaart te brengen welke zorg zij nodig hebben. Je verleent samen met je collega’s complexe zorg en bewaakt de kwaliteit. Verder ben je het aanspreekpunt voor huisartsen en andere maatschappelijke organisaties in jouw gebied. Kortom, je bent de spin in het web in de zorg voor cliënten en in het team van collega’s waarin je werkt.

En jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma HBO-V (niveau 5);
  • Je bent BIG geregistreerd;
  • Je bent bevoegd en bekwaam tot het uitvoeren van voorbehouden verpleegtechnische handelingen;
  • Jij bent sociaal, kunt goed samenwerken en bent communicatief vaardig;
  • Je hebt ambitie om je kwaliteiten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. In zes moderne woonzorglocaties en vanuit zeventien thuiszorgteams onderscheidt ZINN zich door deskundige zorg. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (max FWG 50 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten en kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Brendy Bouma, Teamcoach Thuiszorg, op telefoonnummer 06-12171711. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Solliciteer hier vóór 17 januari a.s..

Mocht je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek dan hoor je op dat moment of het gesprek op de locatie plaatsvindt of vanaf je eigen bank via Teams.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.