Basisarts

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE ZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

ZINN Gezondheidszorg zoekt een enthousiaste collega voor de functie van

BASISARTS
24-32 uur per week

De baan
Als arts behoor je bij de medische vakgroep en werk je nauw samen met andere basisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, en verpleegkundig specialisten. Tevens ben je onderdeel van ons multidisciplinair behandelteam.

 • Je biedt medische zorg aan cliënten op de afdelingen revalidatie, somatiek en PG;
 • Je neemt deel, en draagt bij, aan MDO’s en ZLB’s;
 • Je bent aanspreekpunt voor familie en/of mantelzorger;
 • Je bent samen met de andere leden van het multidisciplinaire team verantwoordelijk voor de geleverde behandeling;
 • Je hebt een coachende rol voor medewerkers in de zorg / rol als procesbegeleider.

En jij?
Je beschikt over:

 • Een voltooide opleiding tot arts en BIG registratie;
 • Een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg. Ervaring in de geriatrie is een pré;
 • Een ondernemende persoonlijkheid gericht op ontwikkeling en resultaatgericht;
 • Een inspirerend en energiek karakter en gaat graag een uitdaging aan;
 • Een klantgericht en flexibele instelling;
 • Een rol in het verder uitbouwen van de medische vakgroep en ZINN Gezondheidszorg;
 • Een rijbewijs en beschikt over een auto i.v.m. bereikbaarheidsdiensten.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

ZINN Gezondheidszorg is een aparte BV binnen stichting ZINN. Daardoor kan op een ondernemende manier vorm worden gegeven aan multidisciplinaire samenwerking, innovatie en daadkracht ten behoeve van onze cliënten. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Er werken in totaal zo’n 120 professionals die, binnen alle facetten van ouderenzorg, behandeling bieden aan 800 (intramurale) cliënten op vijf locaties in Groningen, Haren en Hoogezand. Er bestaan samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra en wij werken nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. Naast advisering aan huisartsen via consulten wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg. Op alle locaties wordt gebruik gemaakt van een Elektronisch Cliënten Dossier.

Ons aanbod
Het is een baan binnen een organisatie die graag haar grenzen verlegt. ZINN heeft een uitgebreid intern leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen binnen het vakgebied. De functie is ingeschaald in FWG schaal 65, cao VVT en je ontvangt een eindejaarsuitkering. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, tablet/ laptop regeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten. 

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Akkie Bootsma, directeur ZINN Gezondheidszorg, op telefoonnummer 06-30627321. Voor meer informatie over ZINN verwijzen wij je naar onze website.

Reageren? Mail vóór 29 november je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 7200 21-194 in de onderwerpregel.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.