Interim Supply Chain Management Professional

Altijd al nieuwsgierig geweest en wil jij je ontwikkelen als expert binnen het vakgebied van Supply Chain Management? Kom dan ons team versterken als Interim Professional en ga aan de slag bij diverse, internationale opdrachtgevers!

Vanuit een vast dienstverband bij Yacht ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers in de regio Noord Nederland. Je bent daar bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de planningstaken, logistic engineering taken, erp implementaties, proces optimalisaties, warehouse inrichtingen, leidinggevende van een afdeling (of meerdere) of je hebt opdrachten met vraagstukken op het snijvlak van SCM en ICT. Je maakt kennis met veel verschillende opdrachtgevers waar jij jouw expertise kan inzetten en kan uitbreiden. 

In deze rol dien je snel te kunnen schakelen om op efficiënte wijze je werk te volbrengen. Het is van belang dat je nauwkeurig werkt en dat jouw adviserend vermogen goed is ontwikkeld zodat je de klant verder kunt helpen met hun vraagstukken. Je bent veelal een spilfiguur tussen de klanten en interne disciplines. Het zorgdragen voor een correcte administratieve vastlegging in geautomatiseerde systemen behoort ook tot de functie.

Daarnaast ben je vanuit je rol verantwoordelijk voor het opstellen van Yacht opdracht/projectbeschrijvingen en zorg je tijdens de opdrachtvervulling voor diverse (project)rapportages. Natuurlijk ben je niet alleen als Interim Professional! Wij hebben een groot team opgebouwd in regio Noord-Oost waar je je opgedane kennis en ervaring deelt met elkaar. Bijvoorbeeld door georganiseerde bijeenkomsten en via onze communities. Als Professional bouw je constant aan je netwerk, handig voor nu én voor in de toekomst.

Functie eisen

 • Voor deze functie beschik je minimaal over een afgeronde HBO/WO opleiding gerelateerd aan het vakgebied Supply Chain Management. Dit kan bijvoorbeeld een studie zijn richting (Technische) Bedrijskunde aangevuld met een master Supply Chain Management of een relevante minor.
 • Wij zoeken professionals met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  Heb je minder jaren werkervaring? Kijk dan eens naar ons Young Professional Program!
 • Het is belangrijk dat je eager bent om je te gaan ontwikkelen in het vakgebied van Supply Chain Management en je hebt affiniteit met disciplines als Sales & Operations, Demand Planning, Sales Forecasting en Productieplanning.
 • Daarnaast ben je daadkrachtig, analytisch, resultaatgericht, ambitieus, zelfstandig en heb je de natuurlijke drive om het beste uit jezelf te halen!

Als Interim Professional kom je in een divers team terecht met senioren, medioren, junioren en startende professionals. Een gemeleerde groep waar jij ook je steentje aan kan bijdragen wat betreft de verbinding en ontwikkeling. Dit kan bijvoorbeeld als lid van één van onze kennisteams, met een bijdrage bij onze bijeenkomsten of events, als coach voor onze medior en senior collega's of als coach voor onze young professionals.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek! Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen met een ervaren Supply Chain Professional van Yacht? Ook dat is mogelijk

Arbeidsvoorwaarden
Yacht biedt je uitdagende opdrachten bij toonaangevende (internationale) organisaties in verschillende branches. Opdrachten waarin je inhoudelijk je ei kwijt kunt en waardoor je jezelf continu kunt blijven ontwikkelen. Jouw netwerk wordt hierdoor ook steeds groter, wie weet zorg je op een gegeven moment voor je eigen opdracht. Hoe gaat is dat?!

Verder kun je denken aan de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een jaarcontract, met opvolgend een contract voor onbepaalde tijd;
 • Goede mobiliteitsregeling. Je hebt ook de keuze om voor een elektrische lease auto te gaan;
 • Uitgebreide en gunstige bonus regelingen;
 • Niet de gebruikelijke 8% maar 8,33% vakantiegeld én 25 vakantiedagen per jaar (obv 40 uren);
 • Gunstige pensioenregeling vanaf dag 1 met een lage eigen bijdrage;
 • Vergoeding voor gebruik van mobiel en laptop;
 • Vele mogelijkheden tot het volgen van opleidingen die jouw kennis verrijken (bijvoorbeeld Lean Greenbelt, Nevi, Prince2, Management trainingen etc.)

Bedrijfsinformatie
De wereld verandert in snel tempo. De arbeidsmarkt stelt steeds weer nieuwe eisen aan professionals. Yacht weet als geen ander hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt. En zorgt ervoor dat je op deze veranderingen bent voorbereid. Nu en in de toekomst. We helpen je te blijven ontwikkelen door de uitdagende projecten die we bieden bij toonaangevende organisaties. Tegelijkertijd maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers door verbeteringen te realiseren. Dat vraagt om kwaliteit; om echte professionals die echte uitdagingen aangaan.

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Yacht. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.