Interim Professional Communicatieadviseur

'Je loopt richting de uitgang en kijkt nog één keer achterom. Er verschijnt een glimlach op je gezicht. Je denkt terug aan de afgelopen maanden dat je hier aan een uitdagend project hebt gewerkt als communicatieadviseur. Uitdagend was het zeker; er werden bepaalde skills gevraagd waar je zelf nog niet volledig van overtuigd was dat je ze al voldoende had, maar waarin je je graag verder wil ontwikkelen. Na een goed gesprek met je consultant van Yacht heb je toch volmondig ‘Ja!’ gezegd op deze opdracht. En wat ben je hier nu blij om. Je hebt in je eigen ontwikkeling veel meters gemaakt, ervaart ruimte om te experimenteren én het project is succesvol afgerond. Yes!

Inmiddels ben je een aantal jaren als Interim Professional bij Yacht in dienst. Je hebt al bij veel mooie en toonaangevende organisaties in jouw regio uitdagende opdrachten uitgevoerd, waaronder de Hanzehogeschool, DUO, Gemeente Groningen en de Provincie Fryslân. Wat heb jij je in rap tempo ontwikkeld. Je realiseert je heel goed dat jouw carrière in een stroomversnelling zit en dat dit bij één werkgever in dezelfde functie nooit zo snel was gegaan. Het maakt je best trots dat je destijds de keuze voor Yacht hebt gemaakt en jouw ambities worden waargemaakt.

En what’s next? Volgende week start je met de training Agile Advanced via de Yacht Academy, wat jou weer van toegevoegde waarde maakt voor je volgende opdracht. Verbindend, daadkrachtig en deskundig is waar je voor staat. Jij krijgt de ruimte om anders te durven denken, je visie te delen en jezelf continu te challengen. Nu vol energie op naar je volgende opdracht. Pushing Horizons!'


Welkom in ons netwerk!

Als Yacht-professional krijg jij opdrachten die passen bij jouw ambities en waarin jij het verschil kunt maken. De mogelijkheden hierin zijn heel divers, van allround communicatie posities, tot opdrachten gericht op interne communicatie, (online) marketing, webredactie en content creatie. 

We hebben ontzettend veel opdrachtgevers die jouw expertise nodig hebben; toonaangevende nationale en internationale spelers, door heel Nederland, maar ook in jouw regio. Door aan de slag te gaan bij Yacht boost je jouw carrière, heb je afwisselend werk en kun je een kijkje nemen in de keuken van toonaangevende opdrachtgevers!

Je gaat deel uitmaken van een sterk netwerk en kunt altijd rekenen op je Yacht collega’s; consultants en vakgenoten. Om je te helpen, mee te sparren of om ervaringen mee te delen. We doen leuke dingen met elkaar en organiseren samen kennissessies. Werkplezier staat hierin voorop. Ook op je opdrachten leer je steeds nieuwe mensen kennen, waardoor je razendsnel een eigen netwerk opbouwt.


Wie ben jij? 

Jij bent een stevige, enthousiaste en zelfstandige Communicatieprofessional, met een proactieve houding en flexibele instelling. Je bent verbindend, deskundig en daadkrachtig. En van nature nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen. Jij weet met jouw expertise zowel de klant als jezelf te laten groeien.

Daarnaast heb je ook:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring binnen marketing en/of communicatie;
 • Kennis van zowel online- als offline communicatie;
 • De bereidheid om te reizen (max. 1 uur enkele reis), al wordt er bij de meeste van onze opdrachtgevers hybride gewerkt;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur.


Wat krijg je van ons? 

 • Een dienstverband van 32- 36 uur per week (jaarcontract, met zicht op een contract voor onbepaalde tijd);
 • Een goed salaris, ook tussen opdrachten door;
 • Een netwerk aan collega interim professionals om kennis en ervaringen mee te delen;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een telefoon- en laptop vergoeding;
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Bonus- en referral systeem;
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, op onze kosten en in onze tijd (de Yacht Academy biedt meer dan 300 opleidingen en daarnaast heb je keuze uit verschillende incompany opleidingen, zoals Agile Foundation of Factor C);
 • Een lidmaatschap van brancheverenigingen Logeion, DDMA en Noorderlink;
 • Collectieve voordelen op verzekeringen en de personeelsvoordeelwinkel.

Werken voor Yacht – Pushing Horizons

Yacht is dé organisatie van en voor professionals; de verbindende kracht voor ambitieuze organisaties en professionals die vooruit willen. Pushing Horizons is een mindset. Wij verleggen grenzen, verbreden horizons, en stappen uit onze comfort zone. Om verandering in gang te zetten. Om vooruitgang te realiseren. 

Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Yacht. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.


Solliciteren?
Sta jij in de startblokken om onderdeel te worden van Yacht als Interim Professional binnen het vakgebied Marketing & Communicatie? Of ga jij graag eens het gesprek aan om te zien of dit goed bij je past? Klik hier om direct te solliciteren of neem contact op met Sophia Schulte, Recruitment Consultant bij Yacht, via 06-30905946 of