Informatieanalist

Informatieanalist

Maak jij het verschil? Ben jij van betekenis voor interessante projecten bij toonaangevende bedrijven en tegelijk in dienst bij één van de grootste interim-bureaus? Je gaat dagelijkse uitdagingen aan en voelt je gesteund door de kennis en expertise van je eigen interim-collega's. Wil jij jezelf continue verbeteren, groeien in kennis door opleidingen en ook een warm gevoel bij een professionele organisatie? Kies voor een ICT-carrière bij Yacht!

OVER DE FUNCTIE
Als informatieanalist bij Yacht word je gedetacheerd bij toonaangevende opdrachtgevers op uitdagende projecten. Je stelt in overleg met de klant informatieplannen, informatiemodellen, procesmodellen en requirements op en vertaalt deze naar de door de klant gewenste informatievoorziening. Naast je verantwoordelijkheid bij de opdrachtgever, lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied IT binnen Yacht Groningen. Samen met je collega’s volg je marktontwikkelingen, volg je opleidingen zodat je een volwaardige gesprekspartner voor de klant en collega’s bent en blijft.

WIJ BIEDEN
Yacht biedt je een marktconform salaris wat in verhouding staat tot je ervaring en opleiding. Het arbeidsvoorwaarden pakket is modern en biedt mogelijkheden om keuzes te maken uit diverse opties zoals vakantiedagen, verzekeringen, reiskosten of een auto, zodat deze zaken naadloos aansluiten bij je wensen en behoeftes. Uiteraard besteden we bij Yacht veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze Interim Professionals. Deze ontwikkeling begeleiden we met great conversations en stimuleren we middels actieve coaching door Senior Professionals.

WIJ VRAGEN
Je bent een gedreven, leergierige professional die op zoek is naar een afwisselende baan. Je vindt het een uitdaging om steeds bij verschillende klanten als professional aan de slag te gaan. Een gestructureerde en analytische manier van werken is voor jou vanzelfsprekend, waarbij je gewend bent te denken in processen en oplossingen. Je toont eigen initiatief en vindt het leuk om collega’s informatie over te dragen. Naast jouw focus op technisch en inhoudelijk gebied, ben je een echte teamplayer en organisatorisch en communicatief goed onderlegd. Je bent toegankelijk en je vindt het leuk om mee te denken over passende oplossingen. Daarnaast heb je een commerciële instelling en verlies je eventuele koopsignalen niet uit het oog. 

  • Minimaal HBO opleiding.
  • Minimaal drie jaar werkervaring
  • Ervaring met het opstellen van use cases, RUP, etc is een pré

Wil jij solliciteren? Of heb jij vragen? Neem dan contact op met Ernst-Jan Pastoor (ernst-jan.pastoor@yacht.nl  of 0610842664)