GEZOCHT: Ambitieuze beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening (32 - 36 uur per week)

Wij zijn op zoek naar ambiteuze professionals in de ruimtelijke ordening. Als beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening mag jij de leef-, werk-, en woonomgeving van onze opdrachtgevers (de gemeente) (nog) mooier maken. In de rol van beleidsmedewerker ruimtelijke ordening weet jij als geen ander hoe individuele en gemeenschappelijke belangen binnen het fysieke domein niet altijd overeenkomen. Om de wereld een beetje mooier te maken ben jij de spil in het web. Wil jij een echte bijdrage leveren aan de toekomst van Nederland? Dan is een rol als beleidsadviseur RO jouw op het lijf geschreven.

Als beleidsmedewerker RO bij YACHT vindt je het een uitdaging om verschillende gemeenten te ondersteunen met hun werkzaamheden in het fysieke domein. Ben jij op zoek naar een baan met veel variatie, afwisselende opdrachten, maar wel de zekerheid van een vast contract dan zijn wij op zoek naar jou!

Als beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening ben je werkzaam bij een van onze opdrachtgevers, de locatie is afhankelijk van je woonplaats. Jij bent de spil in het web als het gaat om te zorgen dat de inwoners van de gemeente in een fijnere leefomgeving komen te wonen. Deze leefomgeving richt jij in door met heel veel belangen rekening te houden. Als beleidsadviseur ruimtelijke ordening ben jij hier een ster in.

In sommige gevallen hebben de inwoners van de opdrachtgever een plan die ze graag tot uitvoering willen laten brengen. Jij helpt deze initiatiefnemers met hun plannen en adviseert hen wat er wel en niet kan. Dit doe je niet alleen voor de initiatiefnemers, maar ook voor de gemeente zelf. Jij geeft B&W en de raad advies wat er wel en niet in de ruimtelijke plannen kan worden gedaan. Hierbij stel je bestemmingsplannen op, omgevingsvisies, je houdt je bezig met de implementatie van de omgevingswet en participeert mee in projecten op het gebied van ruimtelijke ordening.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een HBO-opleiding in de richting van Planologie en Ruimtelijke Ordening, sociale geography, spatial planning of vergelijkbaar.
 • Kennis van de wetgeving en richtlijnen die gelden binnen de ruimtelijke ordening;
 • Je hebt relevante werkervaring (bij een gemeente) met ruimtelijke ordening. Maar ook als je niet zo ervaren bent, komen we er wel uit!;
 • Communicatiefvaardig, het leuk vinden om nieuwe contacten te leggen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je bij een dienstverband bij Yacht?

 • Een bruto maandsalaris marktconform CAR-UWO (schaal 9 - schaal 10 afhankelijk van je kennis en ervaring) (Max. 4671) 
 • Natuurlijk, mag je op vakantie, je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. De enige voorwaarde is dat je na je vakantie weer uitgerust en fris bij ons aan de slag gaat. 
 • Vakantiegeld (8,33%)
 • Per kwartaal een bonus die kan oplopen tot 8%, welke per kwartaal wordt uitgekeerd!
 • Eindejaarsuitkering (13de maand)
 • Opleidingsmogelijkheden en 1 op 1 coaching;
 • Afkoopregeling voor je studiekosten;
 • Ouderschapsverlof, kort- en langdurend zorgverlof, health check en pensioenvoorziening;
 • Leaseauto of andere mobiliteitsregeling;
 • Intervisies met vakgenoten, YACHT ontwikkeldagen

Bedrijfsinformatie

Bij Yacht kun je alle kanten op:

Kom je in dienst bij Yacht, en voer je diverse projecten uit bij onze opdrachtgevers? Daarvoor kennen we een prima CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een lease-auto behoort bij sommige functies tot de mogelijkheden. Minstens even interessant zijn je ontwikkelmogelijkheden; leerzame projecten, aangevuld met opleidingen en cursussen. Want jezelf blijven ontwikkelen vinden we bij Yacht erg belangrijk.

Geef je de voorkeur aan een dienstverband direct bij onze opdrachtgevers? Dat kan, want werving & selectie maakt een belangrijk deel uit van onze dienstverlening. Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag méér over.

Lees meer over werken bij Yacht Engineering https://www.yacht.nl/professionals/vakgebieden/engineering/construction-infrastructure

Waarom Yacht?

Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties, een groot netwerk en volop ontwikkelingsmogelijkheden: dat zijn de voordelen van werken bij Yacht. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. We zoeken samen naar opdrachten die bij je passen en helpen je om je ambities waar te maken. Via opleidingen en coaching bijvoorbeeld, maar ook door je uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes. Via ons heb je toegang tot een netwerk van duizenden professionals die hun kennis maar wat graag met jou delen.

Solliciteren? Dat kan eenvoudig via deze link: https://www.yacht.nl/vacatures/9129281