Inkoopadviseur Europees aanbesteden regio Noord-Oost

OVER DE FUNCTIE

Omdat Yacht blijft groeien, zoeken wij gedreven inkoopadviseurs die graag van meerwaarde willen zijn voor onze klanten - de topwerkgevers in de regio Noord-Oost Nederland, bijvoorbeeld gemeenten, waterschappen en centrale overheden. Groei jij als Inkoopadviseur Europees Aanbesteden met ons mee?

Wat ga je doen?
- Als Inkoopadviseur Europees aanbesteden adviseer je over inkoop en aanbesteden en begeleid je meervoudig onderhandse en Europese aanbestedingstrajecten, vaak als lid van een multidisciplinair team.
- Je voert inkoopanalyses uit en vertaalt deze naar inkoopactieplannen en -strategieën.
- Je ontwikkelt, waar nodig, standaard hulpmiddelen (zoals formats van aanbestedingsdocumenten), stelt inkoop- en aanbestedingsprocedures op en maakt inkoopprocessen inzichtelijk.
- Je voert marktverkenningen uit, stelt planningen op en neemt deel aan of zit teamoverleggen voor.
- Je vertaalt de klantvraag in geschiktheidseisen en gunningscriteria en stelt aanbestedingsdocumenten op.
- Je bewaakt de kwaliteit van de documenten en de voortgang van het aanbestedingsproces.
- Je ziet hierbij toe op de uitvoering van het vastgestelde inkoopbeleid en bewaakt dat aanbestedingen binnen de geldende wet- en regelgeving worden uitgevoerd.  

FUNCTIE-EISEN

Wat heeft de ideale kandidaat aan kennis en vaardigheden in huis?

- Je herkent je in de volgende competenties: daadkrachtig, deskundig en verbindend. Daarnaast behoud je goed het overzicht, ben je communicatief vaardig, beschik je over een grote dosis organisatiesensitiviteit en ga je altijd accuraat te werk.
- Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en actuele kennis op het gebied van Europees aanbesteden; Vanuit jouw ervaring in het vakgebied ken je de ”in’s en out’s” van Europese aanbestedingen en kun je deze inkoopprojecten zelfstandig doorlopen.
- Je bent ervaren in het projectmatig werken of interimwerk en beschikt over goede analytische vaardigheden.
- Je bent een inkoop professional met een afgeronde HBO/WO opleiding eventueel al met aanvullende opleidingen op het vakgebied inkoop (Professional - Nevi 1 en Expert - Nevi 2).
 

ARBEIDSVOORWAARDEN

Yacht biedt je uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties in verschillende branches. Opdrachten waarin je inhoudelijk je ei kwijt kunt en waardoor je jezelf continu kunt blijven ontwikkelen. En ook snel je netwerk kunt vergroten. Uiteraard word je beloond met een marktconform salaris en bieden we je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteits- en pensioenregeling en een goede bonusstructuur. Wij bieden mogelijkheden aan voor Interimmers (in dienst bij Yacht), Zzp-ers en kandidaten die op zoek zijn naar een “vast” regulier dienstverband. 

BEDRIJFSINFORMATIE

De wereld verandert in rap tempo. De arbeidsmarkt stelt steeds weer nieuwe eisen aan professionals. Yacht weet als geen ander hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt. En zorgt ervoor dat je op deze veranderingen bent voorbereid. Nu en in de toekomst. We helpen je te blijven ontwikkelen door de uitdagende projecten die we bieden bij toonaangevende organisaties. Tegelijkertijd maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers door verbeteringen te realiseren. Dat vraagt om kwaliteit; om echte professionals die echte uitdagingen aangaan.
 

CONTACTINFORMATIE

Voor meer informatie neem je contact op met Marije van der Leij via telefoonnummer 06-19289250 of via de mail marije.van.der.leij@yacht.nl.

WERKEN VOOR YACHT
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.