Data Scientist Noord-Nederland

Data Scientist Noord-Nederland 

Wat doe je? 
Als data scientist ontdekt details, trends en/of een verhaal, in de data die gebruikt wordt om de bedrijfsvoering te optimaliseren. De data scientist is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van processen voor de modellering, data mining en onderzoek van complexe, uitgebreide data sets. Je ontwikkelt query’s, algoritmes en statistische modellen die patronen en relaties in grote data volumes ontdekken. Verder aggregeer je data vanuit verschillende bronnen en ontwikkel je mechanismes die de datakwaliteit verhogen.Ook is de data scientist verantwoordelijk voor het bedenken en ontdekken van nieuwe data bronnen en nieuwe (BI-)tools en de implementatie hiervan teneinde de klant en bedrijfswaarde te verhogen. 

Wie ben jij als persoon?
Uitgebreide data sets hebben voor jou geen geheimen. Je bent onderzoekend en analytisch ingesteld en weet data op een dusdanige wijze in te zetten ten behoeve van de klant. Je bent verder communicatief vaardig en weet anderen mee te nemen in trends, ontwikkelingen en jouw bevindingen. 

Welke ervaring heb je?
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als data analist of data scientist.
- Afgeronde HBO/WO opleiding in een relevante richting;
- Ervaring in het omgaan met data en het analyseren van data;
- Aantoonbare ervaring met minimaal een analyse taal zoals SQL, R, Python etc.;
- Bij voorkeur ervaring met rapportage tooling zoals Tableau, Qlik, Spotfire, etc.;

Arbeidsvoorwaarden:
Graag gaan we in gesprek over je wensen m.b.t. arbeidsvoorwaarden, we snappen dat dit maatwerk is.
Natuurlijk geven we wel alvast een kijkje in ons aanbod: een marktconform salaris, bonusregeling, 25 vakantiedagen, goede pensioenregeling, netto maandelijkse vergoeding voor laptop / telefoon en een uitstekende mobiliteitsvergoeding.

Over Yacht:
Yacht staat voor verbindend, deskundig en daadkrachtig. Deze kernwaarden horen bij ons en willen we dus ook graag terug zien in onze toekomstige collega’s. De invulling van deze kernwaarden kun je natuurlijk ook van ons verwachten. Wij stellen jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Dit doen we door je in contact te brengen met inhoudelijk interessante opdrachtgevers maar ook door je op te nemen in ons netwerk. Met regelmaat organiseren wij samen met onze professionals vakinhoudelijke kennis sessies, van hackatons tot food for thought events.

Yacht is dé organisatie van, en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vakgebied en wil je hierin het verschil maken? Dan willen we jou graag leren kennen.