Associate

Voor ons groeiende bedrijf zoeken wij een associate die samen met ons wil werken aan het verwezenlijken van onze droom; het versnellen van vrouwelijk leiderschap! Ben jij enthousiast, gedreven en heb je het doorzettingsvermogen om anders te durven denken en te doen? Werk je graag vanuit waardering, vertrouwen en flexibiliteit en heb je ervaring binnen de detachering? Dan presenteren wij ons graag aan je!

Het bedrijf

xWomen detacheert vrouwelijk leiderschap. Dat is onze basis en dat doen we niet zomaar. Als vrouwen zich verbinden aan de top van organisaties gebeurt er iets bijzonders. De strategische besluitvorming verbetert. De bedrijfscultuur wordt eigentijdser. Er komt meer oog voor innovatie en duurzaamheid. Onderzoek van de Harvard Business Review toont aan dat organisaties hierdoor succesvoller worden.

Daarom zetten wij als xWomen ons in voor meer vrouwelijk leiderschap. We inspireren vrouwen om hun ambities waar te maken. We maken ze zichtbaarder. En faciliteren vooruitstrevende ontwikkeltrajecten waarbij we samenwerken met organisaties die onze overtuiging delen en open staan voor meer ruimte en vrijheid in de werksetting. Laten we vrouwelijk leiderschap versnellen. Dat is een winst voor iedereen.

We groeien hard en om onze droom verder te verwezenlijken zijn we op zoek naar een nieuwe associate die samen met ons verder aan het bedrijf wil bouwen. Ben jij enthousiast, gedreven en heb je het doorzettingsvermogen om anders te durven denken en te doen?

Wat ga je doen?

Jouw doel? Bouwen aan een mooie groep van ervaren, ambitieuze en inspirerende vrouwen die in opdracht van xWomen, tijdelijke leidinggevende- en zware adviesfuncties willen bekleden. Als associate binnen xWomen ben je de spil in de organisatie. Je bent als leidinggevende verantwoordelijk en eerste aanspreekpunt voor de gedetacheerde vrouwen. Zij moeten te alle tijden bij jou terecht kunnen en op je kunnen rekenen. Ook voer je gesprekken met nieuwe vrouwen die zich mogelijk bij ons willen aansluiten, je weet hierin ons bedrijf goed te vertegenwoordigen en met open vizier de gesprekken te voeren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons netwerk en het voeren van gespreken met potentiële opdrachtgevers. En natuurlijk, heel belangrijk, voor het maken van de juiste match.

Dit doe je niet alleen, maar samen met twee interne collega’s waar je mee kan sparren. Tegelijkertijd vind je het ook geen probleem om zelfstandig te opereren.

Als associate sta je midden in de organisatie. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling. Daarom willen we ook graag dat je meedenkt over hoe we ons bedrijf nog beter kunnen vormgeven. We staan open voor verandering en verbetering en daar mag jij je steentje aan bijdragen. Dat geldt ook voor het organiseren van de diverse inspirerende bijeenkomsten en intervisies om vrouwelijk leiderschap te binden en te inspireren. Dat doen we voor onze executives en ook voor vrouwen in ons netwerk. Samen willen we laten zien hoe belangrijk vrouwelijk leiderschap is en dat een organisatie beter functioneert bij een balans in man-vrouwverhouding. Zo volgt iedereen bij xWomen een opleiding tot toezichthouder. We doen dat omdat deze andere blik op een organisatie bijdraagt aan je ontwikkeling en aan het aantal vrouwelijke toezichthouders. Zo krijg je zelf ook de kans om deze opleiding te volgen en je kennis te vergroten.

Omdat we vol op in ontwikkeling zijn zullen je werkzaamheden ook in ontwikkeling blijven; we hebben echt de droom om een verandering in beweging te zetten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met een aanstekelijk enthousiasme. Je bent gedreven, denkt in kansen en vertrouwt op je intuïtie. Je weet problemen rationeel te benaderen, maar durft te handelen op basis van gevoel. Je staat stevig in je schoenen, je ademt vrouwelijk leiderschap en gelooft in de kernwaarden werken vanuit waardering, vertrouwen en flexibiliteit.

Verder beschik je over:

 • HBO werk en denkniveau;
 • Minstens 5 jaar werkervaring binnen de detachering;
 • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring;
 • Creatieve en innovatieve ideeën;
 • Gevoel voor humor en lef, je durft dingen te proberen;
 • Je bent een professionele gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid, empathisch vermogen en een ondernemende instelling.

Wat bieden wij jou?

Een ontzettend gave baan in een unieke fase van ons bedrijf waar je een prachtige bijdrage kan leveren aan onze ontwikkeling. Bij ons mag je meedenken en is er ook ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We werken vanuit waardering, vertrouwen en flexibiliteit, dus dat mag jij ook verwachten.

Daarnaast ontvang je:

 • Direct een vast contract, want wij werken vanuit vertrouwen;
 • Een salaris afhankelijk van werkervaring van minimaal: €4550-, en maximaal €6500-,;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Een leasevergoeding vrij besteedbaar;
 • Laptop en een telefoonvergoeding;
 • Goed ontspannen vinden wij net zo belangrijk als hard werken! Daarom krijg je van ons 30 vakantiedagen: 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om meer vakantiedagen aan te kopen;
 • Een opleiding tot toezichthouder;
 • En nog veel meer.

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur je reactie en CV dan voor 23 maart per mail naar: onder vermelding van vacature associate xWomen. Heb je vragen of wil je gewoon eens vrijblijvend verder praten? Dat kan natuurlijk altijd, we gaan graag met je in gesprek. Je kan contact opnemen met Marloes Bergsma (associate xWomen) tel. 06 10519126 of