Analist Biologie (MBO)

WLN is water in de breedste zin van het woord. Begonnen als drinkwaterlaboratorium, heeft WLN zich afgelopen decennia ontwikkeld tot een hoogwaardig centrum voor waterkwaliteit en watertechnologie, waar onderzoek en praktijk samenkomen. WLN heeft biologische, chemische en technologische expertise in huis, een unieke combinatie die resulteert in een breed dienstenpakket op het gebied van waterkwaliteitsmonitoring, waterkwaliteitsbeheer en waterbehandeling.
Hierbij is de maatschappelijke relevantie van water en het voorop lopen in nieuwe ontwikkelingen WLN op het lijf geschreven. WLN is klein genoeg om elkaar goed te leren kennen en groot genoeg om een bepalende speler te zijn op haar vakgebied in de noordelijke helft van Nederland.

De belangrijkste klanten van WLN zijn de drinkwaterbedrijven van Groningen en Drenthe, voor wie WLN het waterkwaliteitsgeweten is. Daarnaast heeft WLN veel klanten binnen de overheid en de industrie in
Noord-Nederland, waar WLN een grote verscheidenheid aan waterkwaliteitsanalyses en water technologisch advies voor uitvoert.

WLN, gevestigd in Glimmen is op zoek naar een

ANALIST BIOLOGIE (MBO)
40 uur per week


In welk team kom je terecht en waar ga je aan werken?

Op het laboratorium werken circa 30 analisten verdeeld over de teams Chemie en Biologie.
Als analist voer je analyses uit met verschillende technieken zoals Kiemgetal bepalingen met behulp van membraanfiltratie en gietplatmethode en PCR.
Tevens draag je zorg voor het beheer- en onderhoud aan apparatuur.
Je werktijden zijn van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Wat breng jij mee?

Ter versterking van ons team zoeken wij een nieuwe enthousiaste collega, die:

  • In het bezit is van de opleiding: biologisch-medisch analist, niveau 4.
  • Graag meewerkt aan procesverbetering en optimalisatie van de bestaande analysemethoden.
  • Breed inzetbaar is op meerdere disciplines binnen het Laboratorium van WLN.
  • Mondeling communicatief vaardig is.
  • Beschikt over een goed analytisch vermogen en je bent nieuwsgierig (wil weten hoe het zit).
  • Beschikt over de volgende competenties: accuraat, initiatiefrijk, betrokken, stressbestendig en flexibel.
  • Een teamplayer is.


Wat heeft WLN jou te bieden?

Een contract voor de duur van een jaar met kans op verlenging. Als analist word je opgenomen in het rooster van de wachtdiensten. Een Verklaring omtrent Gedrag (wordt aangevraagd bij benoeming) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
De functie analist is ingedeeld in Hay H van de WWb-loonlijn. Dit betekent een minimumsalaris van € 2.677,00 en een maximumsalaris van € 3.570,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Naast je salaris en vakantiegeld ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (het FAB), waarbij je ruim 14% extra ontvangt op je bruto maandsalaris (een gedeelte hiervan mag je ook inruilen voor verlof). Je neemt deel aan de collectieve pensioenregeling bij het ABP.

WLN beschikt over goede secundaire arbeidsvoorwaarden, is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Interesse?

Stuur vóór maandag 17 mei 2021 je schriftelijke motivatie en curriculum vitae naar onder vermelding van vacaturenummer 01 2021.

Indien je inhoudelijke vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met Mohamed Ibrahim, teamleider biologie via 06 2700 8292.

Indien je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Ingrid Oppers, HR-adviseur via 06 2520 7433.

Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig vacant gesteld.