Secretaresse acute blok

Wil jij de administratieve taken uit handen nemen van onze zorgprofessionals, zodat zij meer tijd hebben voor de patiënt? Word dan secretaresse van het acute blok van het WZA!

De functie
Als secretaresse ben jij de administratieve spil van het acute blok. Het acute blok bestaat uit de SEH en de IC/CCU met EHH, waarbinnen jouw basisplaats de IC/CCU is. Je werkt zelfstandig en hebt op de IC/CCU je werkplek in de kantoortuin. Ondanks de zelfstandige functie, ben je uiteraard wél onderdeel van het team op het acute blok.
Je hebt te maken met diverse doelroepen zoals; patiënten, familie en collega’s. En je krijgt de ruimte om de functie zelf in te delen en binnen de kaders uit te breiden. Op deze manier blijft je werk leuk en uitdagend!

Je gaat je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

  • Je verricht ondersteunende werkzaamheden, telefoon- en postafhandeling;
  • Je ontvangt familie en patiënten;
  • Je werkt de acties voortkomend uit de artsenvisites uit, zoals het plannen van afspraken en onderzoeken en het regelen van ambulance ritten;
  • Je zorgt zo nodig voor een goede overdracht bij ontslag patiënt of overplaatsing naar ander ziekenhuis;
  • Je doet de wekelijkse bestellingen en zorgt voor het aanvullen van voorraad zoals folders en bepaalde medische artikelen;
  • Je voert controle uit op het onderhoud van de medische apparatuur.

Kortom, ben jij nauwkeurig en accuraat en krijg jij er juist energie van als je veel zaken goed kan afronden voor patiënten, familie en collega’s? Lees dan snel verder en kijk of wij je nog enthousiaster kunnen krijgen!

Het acute blok
Het acute blok bestaat uit de spoedeisende hulp (SEH), Intensive care (IC) en Coronary care (CCU) van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Deze 3 afdelingen kenmerken zich allemaal door de hectiek die er kan heersen en door de complexe zorgvraag van de patiënten. Op de IC worden patiënten met stoornissen van meerdere vitale functies behandeld en bewaakt en op de CCU worden patiënten met acute cardiologische aandoeningen behandeld en bewaakt. Op de SEH is het 24 uur per dag een komen en gaan van mensen. Jaarlijks komen er meer dan 16.000 patiënten op de SEH die direct medische hulp nodig hebben. Daarbij komen nagenoeg alle specialismen aan bod.
We vormen een hecht en professioneel team, waar ook gezelligheid van belang is. 

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een positief ingestelde collega. Je gaat een goede bijdrage leveren als je stressbestendig en flexibel bent. Daarnaast weet jij je weg goed te vinden in geautomatiseerde systemen, ten behoeve van registraties en rapportages.

Verder pas je in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde mbo-4-opleiding tot (medisch) secretaresse, bij voorkeur aangevuld met medische terminologie;
  • Je hebt minimaal een jaar werkervaring opgedaan in een zorginstelling;
  • Je kunt zelfstandig werken en zaken oppakken;
  • Je toont daadkracht en lef en je hebt een kritische blik.

Dagelijks kunnen er allerlei ad hoc zaken voorbijkomen. Het is aan jou om de juiste prioriteiten te kunnen stellen en dit ook bespreekbaar te maken. Je hebt hierin een proactieve rol.

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Voor deze functie bieden we je het volgende:

• Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 35 (minimaal €2.129,- en maximaal €3.120,- bij een fulltime werkweek);
• Een jaarcontract voor 12 uur (3 ochtenden) per week (uren zijn eventueel uit te breiden in de toekomst), waarbij het onze intentie is om je contract daarna om te zetten in een vast contract;
• Een vakantietoeslag van 8,33%;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
• Een online leeromgeving met een groot aanbod van gratis cursussen en e-learning modules via GoodHabitz en Expertcollege zodat je altijd de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen;
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;
• Diverse regelingen, zoals een reiskostenregeling;
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie uiterlijk 20 juni via de button. De gesprekken staan gepland op woensdag 28 juni. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd.

Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Ellen Schouten, leidinggevende IC/ CCU, bereikbaar op telefoonnummer 0592 325337 of op 06 1336 1084.

 Je kunt de collega’s van de IC/CCU volgen op instagram voor een uniek kijkje achter de schermen.