Regisseur marketing en verkoop

De functie
Als Coördinator verkoop en marketing ben je de spil in de commerciële activiteiten van het WZA.  Je hebt een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling en uitvoering van strategische en tactische plannen van het ziekenhuis en van vakgroepen. Je beoordeelt deze op commerciële haalbaarheid. Je houdt daarbij rekening met de criteria en verwachtingen vanuit de financiers (zoals zorgverzekeraars), de patiënten, de verwijzers en ketenpartners. Je werkt hierbij nauw samen met andere afdelingen (zoals bijvoorbeeld Planning & Control, team Zorgtransformatie, Communicatie en Kwaliteit) en de medische staf.

Je vertaalt de keuzes van het WZA in commerciële kansen en gaat hierover het gesprek met de verzekeraars aan. Je voert, soms alleen en soms als deel van de onderhandelingsdelegatie, contractonderhandelingen met de verzekeraars. Je zorgt ervoor dat de (financiële) afspraken met verzekeraars aansluiten op de ambitie van het WZA. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding hiervan en voor de implementatie en (samen met Planning & Control) de monitoring van de gemaakte afspraken. Je verzorgt samen met Planning & Control en de Zorgadministratie de administratieve afwikkeling van de prijslijsten en bevoorschottingsafspraken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de verzekeraars.

Je bent voorzitter van de Stuurgroep Zorgverkoop en verantwoordelijk voor de agenda en voortgang van dit overleg.

Je geeft vorm aan de marketing van het WZA. Dit is voor het WZA een nieuw aandachtsveld dat ontwikkeld gaat worden. Je doet dit in nauwe afstemming met andere afdelingen zoals Communicatie, Transmurale samenwerking, de medische staf en de stuurgroep Zorgverkoop.  

De functie is een interessante combinatie van strategisch denken en operationeel bezig zijn. Je werkt op het grensvlak van ziekenhuis en netwerkzorg en kunt hiermee het verschil voor de patiënt in de regio maken.

Wij vragen
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met het volgende profiel:

  • Je hebt een academisch werk en denkniveau. Bij voorkeur Gezondheidswetenschappen, Economie of Bedrijfskunde;
  • Je bent ondernemend en commercieel ingesteld. Je bent een bewezen goede onderhandelaar;
  • Je hebt ruime relevante werkervaring in de zorg en de financiering daarvan. Bij voorkeur bij een verzekeraar;
  • Je bent communicatief vaardig en een goede gesprekspartner voor alle lagen in de organisatie, inclusief de medische staf, het management en het bestuur;
  • Je bent een verbinder en netwerker, zowel intern als extern;
  • Je bent bekend met de financiering van zorg en de wijze waarop ziekenhuizen en verzekeraars hiermee omgaan;
  • Je bent bekend met de (regionale) ontwikkeling van de ziekenhuiszorg en de invloed die dit heeft op de patiëntenstromen en de verhoudingen tussen de ziekenhuizen en andere zorgaanbieders.


Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Voor deze functie bieden we je het volgende:

• Een marktconform salaris en verdere arbeidsvoorwaarden volgens de cao Ziekenhuizen
• Een jaarcontract voor 32-36 uur per week, waarbij het onze intentie is om je contract daarna om te zetten in een vast contract;
• Een vakantietoeslag van 8,33%;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
• Een online leeromgeving met een groot aanbod van gratis cursussen en e-learning modules via GoodHabitz en Expertcollege zodat je altijd de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen;
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;
• Diverse regelingen, zoals een reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Solliciteren
Heb je interesse om als regisseur marketing en verkoop bij het WZA te komen werken? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie uiterlijk 5 oktober via de sollicitatiebutton op onze website. 
De gesprekken staan gepland in week 41. 

Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd. 

Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Dan kan je mailen naar vacatures@wza.nl. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.