Orthoptist

De functie
Voor de polikliniek Oogheelkunde zijn wij op korte termijn op zoek naar een Orthoptist die ons collegiale en enthousiaste team komt versterken.

Als orthoptist draai je zelfstandig spreekuur, waarbij er vooral kinderen worden onderzocht. Bij dit onderzoek wordt er eerst gekeken naar het binoculair zien waarbij de oogstand, oogbewegingen en samenwerking van de ogen wordt onderzocht. Vervolgens wordt de gezichtsscherpte en brilsterke bepaald. Je stelt een diagnose en behandelplan op. Vervolgens bespreek je dit met de patiënt en/of ouders/verzorgers. Indien nodig worden er controles afgesproken, waarbij het behandelplan steeds wordt geëvalueerd en eventueel bijgesteld.

Wij vragen
Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel: 

  • Je hebt de  HBO-opleiding Orthoptie afgerond;  
  • Bij voorkeur heb je enige werkervaring;
    Heb je geen relevante werkervaring en/of ben je nog in opleiding? Ook dan nodigen we je zeker uit om te solliciteren;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het EPD (HiX);
  • Je bent een enthousiaste teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken;
  • Je kunt goed omgaan met een hoge werkdruk en vindt het leuk een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de werkprocessen;
  • Je werkt nauwkeurig, durft feedback te geven en kunt deze ook ontvangen én je houdt van humor op de werkvloer. 

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Voor deze functie bieden we je het volgende:  

 • Een passend salaris conform de CAO Ziekenhuizen;  
• Een contract voor onbepaalde tijd voor 16 tot 24 uur uur per week; 
• Een eventuele combinatie van TOA werkzaamheden en orthoptie is ook mogelijk waarbij de uren dan bespreekbaar zijn;
• Een vakantietoeslag van 8,33%;  
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen; 
• Een online leeromgeving met een groot aanbod van gratis cursussen en e-learning modules via GoodHabitz en Expertcollege zodat je altijd de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen;  
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;  
• Diverse regelingen, zoals een reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;  
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling. 

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie uiterlijk 16 februari 2024 via de button. 

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om bij ons te komen werken. Daarnaast is de referentiecheck onderdeel van de aanstellingsprocedure. Wanneer je bij ons solliciteert geef je hiervoor toestemming.

Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd. 

Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Of een dag meelopen? Dan kun je contact opnemen met Jan Luik (Leidinggevende Polikliniek) via jan.luik@wza.nl of het telefoonnummer 0592-325567.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.