Medische Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als afgestudeerd MBRT'er? Lees dan snel deze vacature binnen het WZA door!

De functie
Als Medische Beeldvormings - en Bestralingsdeskundige (MBB-er) ga je werken op de afdeling Radiologie. Samen met 48 collega’s, 6 administratief medewerkers en 6 radiologen doen we jaarlijks 86.000 onderzoeken. We hebben 13 onderzoekskamers en beschikken over een MRI, 2 CT’s, 2 algemene echografiekamers, een doorlichtkamer, 2 digitale bucky’s, mammografie met een punctietafel en echografie, een interventie-/CAG-kamer, DEXA en SPECT-CT. Daarnaast hebben we 3 c-bogen voor onderzoeken op de OK en (pijn)polikliniek.

Op de afdeling werk je alleen of met een collega. Je schakelt veel: tussen verschillende patiëntengroepen, aanvragers en werkzaamheden. Je voert zowel geplande als ongeplande onderzoeken uit. Niet alleen overdag, maar ook buiten kantoortijden ben je een stabiele factor.

Jouw werkzaamheden
• Je voert (zelfstandig) radiologische onderzoeken uit conform richtlijnen en protocollen;
• Je draagt zorg voor een juiste administratieve afhandeling;
• Je assisteert bij puncties en doorlichtingen op OK;
• Je neemt actief deel aan werkoverleggen.

Wij vragen
Voor deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en nieuwsgierig bent. Je kunt zelfstandig werken en ook je grenzen aangeven. Je bent daadkrachtig, behulpzaam en zorgvuldig. Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je hebt een  afgeronde MBRT-opleiding;
  • Een post Hbo opleiding voor een deelgebied (CT, echografie, MRI of interventie) is een pré;
  • Je bent flexibel; 
  • Je bent beschikbaar voor werk in de avond-, nacht- en weekenddienst.

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Voor deze functie bieden we je het volgende:

• Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 45 of FWG 50 afhankelijk van opleiding en ervaring (minimaal €2.319,- en maximaal €4.227,- bij een 36-urige werkweek);
• Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur per week (in overleg), waarbij het onze intentie is om je contract daarna om te zetten in een vast contract;
• Een vakantietoeslag van 8,33%;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen;
• Een online leeromgeving met een groot aanbod van gratis cursussen en e-learnings via GoodHabitz en Expertcollege zodat je altijd de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen;
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid en doorgroeimogelijkheden;
• Diverse regelingen, zoals een reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Solliciteren
Is deze vacature je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Deze vacature staat doorlopend open en zodra we dé kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd.


Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Dan kun je contact opnemen met met Janet Owen, afdelingshoofd Radiologie. Zij is te bereiken op het telefoonnummer 0592-325444.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.