MDL-arts

De vakgroep MDL van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen is op zoek naar collega's.

De functie
Als MDL-arts bij het WZA voer je het vak in de volle breedte uit. Je komt te werken in een recent opgerichte en snelgroeiende vakgroep. Bij ons krijg je de mogelijkheid om het werk naar eigen hand te zetten. Ook behoort een eventueel aandachtsgebied tot de mogelijkheden.
De vakgroep bestaat uit vier enthousiaste en gedreven MDL-artsen, twee verpleegkundig specialisten en een verpleegkundig endoscopist. Samen leveren we 24-uurs zorg met eigen klinische bedden. We werken nauw samen met de gastro-intestinale chirurgen en hebben een gezamenlijke klinische afdeling. Kenmerkend voor ons is de gemoedelijke sfeer en de onderlinge collegialiteit. Daarnaast zijn wij vooruitstrevend in het inzetten van thuismonitoring. 

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wij zoeken
Voor deze functie zijn wij op zoek naar twee enthousiaste MDL-artsen voor 0,6-1,0 fte. Ben jij AIOS en zit je in het laatste jaar van de opleiding? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je bent een teamspeler met een open en betrokken houding en goede communicatieve vaardigheden;
  • Bij voorkeur bekwaamheid in ERCP en in het bezit van het BVO-certificaat of bereidheid om deze te halen.

En vind jij het interessant om beleidsmatige taken omtrent de vakgroep op te pakken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden
Voor de functie bieden we je het volgende:

  • Het betreft een dienstverband in loondienst van het WZA;
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform AMS (minimaal €7.054,- en maximaal €12.572,- op basis van een voltijd dienstverband);
  • Een prettige werkomgeving in een perifeer ziekenhuis met een collegiale werksfeer;
  • De ruimte om je in te zetten om samen met de andere gedreven MDL-artsen om de nog jonge vakgroep verder vorm te geven binnen het WZA;
  • Mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Een goede bereikbaarheid met het ov en voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie via de button. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Deze vacature is voor langere tijd opengesteld. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Informatie
Wil je meer weten over de vacature of wil je een dag meelopen? Dan kan je contact opnemen met Maartje Wassink, MDL-arts. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 0592 – 32 5170.