Klinisch Verloskundige

De functie
Je verleent, als klinisch verloskundige, zorg aan zwangeren met een medische indicatie en begeleidt de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Daarnaast kun je worden ingezet op de polikliniek waar je verloskundige spreekuren houdt. 

In het WZA heeft de klinisch verloskundige een zelfstandige positie waarbij je veel ruimte krijgt om je werk in te richten. Je overlegt direct met de gynaecoloog, er zijn geen arts assistenten. Goede begeleiding aan coassistenten en student-verloskundigen vinden we belangrijk en is ook onderdeel van je werkzaamheden. 

Je gaat werken in het gloednieuwe Ouder en kind centrum van het WZA. Ben je benieuwd hoe dit er uit ziet? Bekijk dan deze link

De afdeling
Wij begeleiden jaarlijks 1200 klinische bevallingen en werken volgens het gezinsgerichte zorgprincipe. Dat betekent dat moeder en kind na de geboorte niet meer gescheiden worden. Ook niet als een van hen of allebei extra zorg nodig hebben. Het Ouder en kind centrum heeft vier verloskamers waarvan twee met een bevalbad. Daarnaast hebben we 8 eenpersoonskamers op de afdeling. 

Wij vragen
Een positief ingestelde collega met een integere werkhouding en beschikking over een empathisch vermogen en mensenkennis. Ook kun je snel en adequaat handelen in acute situaties.

Daarnaast pas je in het volgende profiel:

  • Je bent een gediplomeerd verloskundige, BIG-geregistreerd;
  • Bij voorkeur beschik je over het basisdiploma Echoscopie;
  • Je hebt affiniteit met het begeleiden van coassistenten en student-verloskundigen;
  • Je hebt een flexibele werkhouding en bent bereid om bij piekmomenten extra te werken.

Het is daarnaast belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. We werken met twee verloskundigen in de dagdienst, één op de polikliniek, twee in de late dienst en één in de nachtdienst. Je werkt zelfstandig met het team verpleegkundigen en verzorgt de eerste opvang bij acute situaties. 

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis.
Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA!

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie, met een mooie werkplek in ons nieuwe Ouder en kind centrum. Je gaat werken in een middelgroot basisziekenhuis, die goed werkgeverschap hoog in het vaandel heeft staan. Dat uit zich o.a. in veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden we het volgende:

  • Een jaarcontract voor 20-24 uur per week, met de intentie tot verlengen.
  • Een salaris conform Cao Ziekenhuizen, waarbij de functie is ingeschaald in FWG 60 (minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,- bij een fulltime dienstverband).

We bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten, diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met regelingen op het gebied van sport en vrije tijd.

Solliciteren
Heb jij interesse in deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Je kunt solliciteren tot en met 10 oktober 2022. De gesprekken staan gepland op 19 oktober 2022. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Informatie
Wil je meer weten over de vacature of wil je graag een dag meelopen om de sfeer te proeven? Neem dan gerust contact op met Judith Bisschop, hoofd Ouder en kind centrum, bereikbaar op 0592 - 32 57 34. 

Je kunt ons ook volgen op Instagram voor een uniek kijkje achter de schermen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.