Junior helpdeskmedewerker

Voor het ICT-team van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen zijn wij op zoek naar een junior technisch helpdeskmedewerker. Heb jij een afgeronde MBO ICT opleiding en minimaal 2-5 jaar hands-on ervaring met ICT? En wil jij je horizon verbreden door ervaring op te doen in een ziekenhuisomgeving? Dan is deze vacature van technisch helpdeskmedewerker bij het Wilhelmina Ziekenhuis Assen iets voor jou!

De functie

Als helpdeskmedewerker krijg je telefonisch, per e-mail en via TOPdesk van gebruikers storingen, vragen en wijzigingsverzoeken binnen. Denk hierbij aan meldingen op het gebied van software, hardware en netwerk. Samen met 4 directe collega's zorg jij met jouw klantgerichte benadering voor zoveel mogelijk tevreden gebruikers. Je werkt mee in diverse projecten, ondersteunt in het gebruik van zorg-specifieke applicaties en je werkt veel samen met gebruikers en systeembeheerders. Je kunt je voorstellen dat geen dag hetzelfde is en je een veelzijdige baan hebt door je verschillende contacten in het ziekenhuis.

Je zult eerst ingewerkt worden op de dagelijkse werkzaamheden. In de toekomst behoort ook het draaien van storingsdiensten eveneens tot jouw werkzaamheden. Je legt verantwoording af aan de teamleider Helpdesk.

Wij vragen

Om voor deze functie in aanmerking te komen vinden wij het belangrijk dat je in ieder geval een afgeronde MBO ICT opleiding hebt, aangevuld met minimaal 2-5 jaar werkervaring. Je bent flexibel en je ziet een uitdaging in het goed structureren van je werkzaamheden. Je kunt goed het overzicht bewaren, bent resultaatgericht en verliest het proces niet uit het oog. Je bent vakvolwassen, kunt zelfstandig te werk gaan en binnen kaders keuzes maken. Hierdoor creëer je je eigen vrijheid. Klanttevredenheid staat bij jou op nummer één en je ziet een uitdaging in elk probleem. Je bent goed in het signaleren van een terugkomend probleem en kijkt net even iets verder naar een oplossing. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werkzaamheden.

Wij bieden

Wij bieden jou een leerzame en fijne werkplek aan in ons team. De ICT voorzieningen in het ziekenhuis zijn flink in ontwikkeling en dat brengt mooie uitdagingen met zich mee. Verder bieden we jou het volgende:

  • Een jaarcontract voor 36 uur per week met optie op een vast contract;
  • Een salaris conform de cao Ziekenhuizen, waar de functie ingedeeld is in FWG 45 (minimaal €2.319,- en maximaal €3.322,- bij een werkweek van 36 uur);
  • Een vakantietoeslag van 8.33%;
  • Voldoende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden om je kennis uit te breiden.

We bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten, diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met regelingen op het gebied van sport en vrije tijd.

Sollicitatieprocedure

Los jij ons probleem op en kom je ons team versterken? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, uiterlijk 28 november. Je kunt je sollicitatie indienen via de sollicitatiebutton op onze website. De gesprekken staan gepland op 9 december. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid.

Informatie


Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Hiljo Lodewijk, Teamleider Helpdesk, te bereiken via 0592-325035.

Solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld