Internist-oncoloog (0.8 of 0.9 fte)

Wij zoeken voor de vakgroep Interne Geneeskunde een

                         Internist-oncoloog (0.8 of 0.9 fte)

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen is een ziekenhuis waarin alle voor de regio belangrijke basisspecialismen zijn vertegenwoordigd.  
Door pensionering van een van onze collega’s ontstaat er binnen de vakgroep Interne Geneeskunde een vacature voor een internist-oncoloog.
De vakgroep Interne Geneeskunde is een gedreven vakgroep, die een centrale rol in het ziekenhuis vervult. De vakgroep bestaat uit 8 internisten.
Wij bieden een prettige werksfeer met korte lijnen en een zeer goede onderlinge collegialiteit. De samenwerking met andere vakgroepen en de huisartsen in de regio is prima en laagdrempelig.

Wij zoeken een collega die samen met de andere internist-oncoloog en internist-hematoloog verder vorm wil geven aan de hematologische/oncologische zorg in onze regio. We beschikken over een uitstekend functionerend dagcentrum, een goed lopende researchafdeling, een verpleegkundig specialist en ruim voldoende ondersteuning van gespecialiseerd verpleegkundigen. Er zijn samenwerkingsafspraken met ziekenhuizen in de regio.

Wij bieden na een tijdelijk dienstverband van een halfjaar via de Specialisten Coöperatie Assen, bij gebleken geschiktheid, een vast dienstverband aan door participatie in de B.V. Interne Geneeskunde. De B.V. Interne Geneeskunde kent een goodwill verplichting.
Het ziekenhuis is op ongeveer 20 autominuten van Groningen gelegen. Assen is goed bereikbaar en biedt een aantrekkelijke woon- en werkomgeving.

SCA; Specialisten Coöperatie Assen
De vakgroep Interne Geneeskunde maakt onderdeel uit van de Specialisten Coöperatie (SCA).
De SCA is een coöperatie van vrijgevestigde specialisten en heeft 57 leden: specialisten van de 12 vakgroepen cardiologie, chirurgie, dermatologie, interne geneeskunde,  KNO, longgeneeskunde, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, radiologie, reumatologie en urologie.
Wij bieden een ondernemend en stimulerend werkklimaat, waar opleiding en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend zijn.
Wij verwachten dat u een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van de SCA en aan de organisatorische taken binnen het ziekenhuis.

Informatie en sollicitatieprocedure
Kijk voor meer informatie op onze website: www.wza.nl 
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Vosjan, internist-endocrinoloog en voorzitter van de vakgroep, of met Dr. P. Nieboer internist-oncoloog of een van de overige leden van de vakgroep, telefoonnummer 0592-325555

Solliciteren kan tot 15 december 2022 via de button op onze website.