Gipsverbandmeester

Ben jij een enthousiaste gipsverbandmeester en kom jij ons team versterken?

De functie
Als gediplomeerd gipsverbandmeester ben je een belangrijke schakel in de behandeling van patiënten met klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. Je houdt je bezig met het aanleggen, controleren en verwijderen van (im)mobiliserende, corrigerende en ondersteunende materialen.

Bij ons kom je te werken in modern ingerichte gipsverbandkamers met tilfaciliteiten.
Daarnaast werk je multidisciplinair samen met onder andere orthopeden, chirurgen en revalidatieartsen. En neem je deel aan verschillende multidisciplinaire overleggen en houd je zelfstandig gipsspreekuur. Tot slot werk je mee aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied in het WZA.

Het team
Het team bestaat uit drie gipsverbandmeesters, waarvan twee ervaren medewerkers en één onlangs gediplomeerde medewerker. We voeren het werk met veel enthousiasme uit en werken samen met onze collega’s van de traumatologie (verpleegkundig specialist en traumatologen chirurgie) en van de orthopedie (physician assistant en orthopeden). Ook is er nauw contact met de spoedartsen op de spoedeisende hulp.

We vinden het belangrijk om onszelf en ons vakgebied te blijven ontwikkelen.
Bij ons staat opleiden centraal en een flexibele houding ten opzichte van verandering en vernieuwing is een must. Samen houden we het kwaliteitsniveau hoog!

Wij vragen
Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je beschikt over een opleiding tot verpleegkundige of fysiotherapeut, aangevuld met een CZO-erkende vervolgopleiding tot gipsverbandmeester;
  • Je bent BIG-geregistreerd;
  • Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en beoordeelt deze op relevantie en bruikbaarheid in de praktijk

Daarnaast is het zelfstandig draaien van spreekuren geen probleem voor jou. En tijdens de vaak onaangename/ pijnlijke behandelingen van patiënten, weet jij de patiënt op zijn gemak te stellen met je sociale vaardigheden.

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Voor deze functie bieden we je het volgende:

• Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 55 (minimaal €3.115,- en maximaal €4.391,- bij een fulltime werkweek);
• Een contract voor bepaalde tijd voor 24 - 32 uur per week; 
• Een interessante werkomgeving met korte lijnen, deskundige en gedreven collega’s.

We bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten, diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met regelingen op het gebied van sport en vrije tijd.


Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie uiterlijk 9 december 2022 via de button op onze website. De gesprekken staan gepland in week 50/51 . Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd.

Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Jan Luik, leidinggevende zorg orthopedie (ma t/m do). Hij is bereikbaar op 0592-325567 of via de mail jan.luik@wza.nl.

Heb je liever direct contact met één van de gipsverbandmeesters? Bel dan naar 0592-325555. Je kan vragen naar Ingrid, Chantal of Lianne. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.