Fysiotherapeut

De functie
Jouw werkzaamheden als ziekenhuis fysiotherapeut zijn zowel in de kliniek en de polikliniek gericht

  • Kliniek: voornamelijk orthopedie, chirurgie
  • Polikliniek: algemeen;

Je participeert in overlegvormen, zoals multidisciplinaire overleggen, het afdelingsoverleg en de dagelijkse briefing.

De afdeling 
De afdeling fysiotherapie is een eigentijdse afdeling, die zich samen met de revalidatiegeneeskunde, logopedie, ergotherapie en het secretariaat in één vleugel van het WZA bevindt. Kenmerkend is de goede onderlinge werksfeer en het onderlinge respect naar elkaar. Op de afdeling hebben we een grote verscheidenheid van invalshoeken en specialisaties binnen het vakgebied. We staan open voor ontwikkelingen binnen de ziekenhuisfysiotherapie, medisch specialistische revalidatie en in de maatschappij in het bijzonder die van belang zijn voor een goede multidisciplinaire aanpak in de tweede lijn.

De afdeling bestaat uit 23 fysiotherapeuten.

Vanwege tijdelijke afwezigheid van 1 van onze collega’s, zijn wij voor het komende halfjaar op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut met bij voorkeur ziekenhuiservaring of stage ervaring in een ziekenhuis.

Wij vragen
Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen ben je een echte teamplayer en ben je bereid om te werken in het weekend. Je hebt een professionele werkhouding en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Daarnaast beschik je over:

  • Bij voorkeur (stage)ervaring in een ziekenhuis;
  • BIG-registratie;
  • Inschrijving het kwaliteitsregister;

Je bent 16 uur per week beschikbaar, verdeeld over 2 werkdagen, waarbij de maandag en vrijdag onze voorkeur hebben.

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Voor deze functie bieden we je het volgende:

• Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 55 (minimaal €3.115,- en maximaal €4.391,- bij een fulltime werkweek);
• Een contract voor een half jaar (tot 1 mei 2023) voor 16 uur per week;
• Een vakantietoeslag van 8,33%;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
• Een online leeromgeving met een groot aanbod van gratis cursussen en e-learning modules via GoodHabitz en Expertcollege zodat je altijd de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen;
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;
• Diverse regelingen, zoals een reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie via de button! Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Deze vacature is voor langere tijd opengesteld. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie!

Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd.

Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Heidi Schulkes, leidinggevende  poli revalidatie, paramedische afdelingen, polikliniek neurologie via 0592-325638.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.