Farmaceutisch medewerker

De functie
Als farmaceutisch medewerker werk je in de ziekenhuisapotheek van het WZA. Je ondersteunt de apothekersassistenten en zorgt ervoor dat de voorraden uit het magazijn worden klaargezet. Je werk volgens voorschriften en protocollen en onder jouw verantwoordelijk zijn de kwaliteit en veiligheid van je werkzaamheden gewaarborgd. Je werkt samen met meerdere farmaceutische medewerkers in een divers team. Een greep uit je werkzaamheden:

  • Je wordt samen met een apothekersassistent ingezet op het geautomatiseerd distributiesysteem, waarbij je de medicatie ten behoeve van de instellingen klaarmaakt;
  • Je verricht verpakkingswerkzaamheden volgens voorschriften;
  • Je voert houdbaarheidscontroles uit;
  • Je werkt volgens GMP-z richtlijnen;
  • Je controleert, sorteert en vernietigt geretourneerde geneesmiddelen en medische hulpmiddelen;
  • Je signaleert eventuele tekorten en laat nieuwe voorraden bestellen.

Je hebt een afwisselende baan en de werktijden zijn van 8:00 uur tot 17:30 uur. Daarnaast werk je in een roulatieschema op feestdagen.

Wij vragen
Als farmaceutisch medewerker is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken. Je volgt gedisciplineerd de procedures en protocollen en hebt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Je kunt goed zelfstandig werken en bent voor het team een fijne en betrokken collega. Daarnaast pas je in het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 3;
  • Je houdt je kennis over voorschriften en protocollen up to date;
  • Je bent flexibel in je werkdagen en bent ook beschikbaar in de weekenden en op feestdagen.

Als je werkervaring in een soortgelijke functie hebt, dan is dat een pré.


Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Voor deze functie bieden we je het volgende:

• Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 25 (minimaal €2.028,- en maximaal €2.690,- bij een fulltime werkweek);
 Een jaarcontract voor 24-36 uur per week, waarbij het onze intentie is om je contract daarna om te zetten in een vast contract;
• Een vakantietoeslag van 8,33%;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
• Een online leeromgeving met een groot aanbod van gratis cursussen en e-learning modules via GoodHabitz en Expertcollege zodat je altijd de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen;
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;
• Diverse regelingen, zoals een fietsplan en een thuiswerkregeling;
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie uiterlijk 5 oktober via de button. De gesprekken staan gepland op vrijdag 14 oktober. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd.

Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Monique Bazuin, Hoofd Farmaceutische patiëntenzorg instellingen/logistiek bereikbaar via 0592-325801.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.