Ergotherapeut

De functie
Als ergotherapeut bij het WZA wordt je geacht de zelfredzaamheid van de patiënt te verbeteren door middel van onderzoek, observatie, behandeling, begeleiding en advisering op het gebied van wonen, arbeid/school, huishouden en vrijetijdsbesteding.
Hierbij draag je zorg voor een juiste rapportage en dossiervoering in het patiëntendossier.
Je participeert in multidisciplinaire behandelprogramma’s en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling.

Al met al gaat het om een afwisselende functie, waarbij je de mogelijkheid krijgt om te werken in een enthousiast ergotherapieteam en om samen te werken in een multidisciplinair revalidatieverband.

De afdeling 
Op de afdeling Ergotherapie, zijn zes ergotherapeuten werkzaam. De ergotherapeuten behandelen patiënten in de kliniek, met name op de afdeling neurologie (stroke-unit) en in poliklinische revalidatie.

De indicaties voor ergotherapie in het ziekenhuis zijn o.a. neurologische aandoeningen, reumatische aandoeningen, mensen met rugklachten, handletsel en chronische pijn. Patiënten worden verwezen door de specialisten van het WZA, met name de revalidatieartsen en neurologen.

De ergotherapie maakt onderdeel uit van een multidisciplinair behandelteam. De ergotherapeut werkt daarin samen met fysiotherapie, medisch maatschappelijk werk, logopedie en psychologie.

 

Wij vragen
Om voor deze vacature in aanmerking te komen zijn we op zoek naar een collega met goede verbale en non-verbale contactuele eigenschappen.
Je bent flexibel en past je makkelijk aan richting patiënten en collega’s en hebt een pragmatische instelling.
Daarnaast kan je zowel goed in teamverband als zelfstandig aan de slag.

Verder beschik je over:

  • Afgeronde opleiding ergotherapie;
  • Ervaring met Psychosomatische Therapie (PST) (is een pré) of de motivatie om je hierin te ontwikkelen mbv een opleiding;
  • Bij voorkeur (stage)ervaring in een ziekenhuis of revalidatiecentrum;
  • Inschrijving in het kwaliteitsregister ergotherapie.
  • Computervaardigheden die horen bij de uitoefening van je functie (onder andere werken in EPD en office 365)Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Voor deze functie bieden we je het volgende:

• Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 55 (minimaal €3.115,- en maximaal €4.391- bij een fulltime werkweek);
• Een jaarcontract voor 24 uur per week, waarbij het onze intentie is om je contract daarna om te zetten in een vast contract;
• Een vakantietoeslag van 8,33%;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
• Een online leeromgeving met een groot aanbod van gratis cursussen en e-learning modules via GoodHabitz en Expertcollege zodat je altijd de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen;
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;
• Diverse regelingen, zoals een reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie via de button.

Deze vacature is voor langere tijd opengesteld. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie!Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd. 

Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Bea Hartemink (ergotherapeut), zij is bereikbaar op 0592-325318.  

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.