CCU/ IC verpleegkundige

De functie
Je gaat werken op de gecombineerde en volledige nieuwe IC/CCU afdeling. Afhankelijk van jouw diploma, werkervaring en ambities word je ingezet op de IC en/of de CCU. Waarvoor nu echt de nadruk ligt op bekendheid en ervaring binnen het CCU terrein.
Binnen het WZA is de acute keten en de inrichting daarvan volop in ontwikkeling. Het kan dan ook voorkomen dat we je vragen om bij te springen op de SEH. Zo heb je een hele afwisselende functie.

Op de CCU bewaak, ondersteun en behandel je patiënten met diverse ernstige cardiologische aandoeningen in een acute fase. Tevens ben je verantwoordelijk voor de bewaking van telemetrie patiënten.
Je zorgt voor de begeleiding van naasten. Je bepaalt de urgentie, stelt prioriteiten en verricht zelfstandig handelingen. Door jouw snelle inschattingsvermogen kan de patiënt snel en kundig geholpen worden.
Op de IC heb je te maken met patiënten met een hoog complexe zorgvraag. Je plant de verpleegkundige zorg, coördineert, voert uit en evalueert voor meerdere patiënten tegelijk op de IC.

Naast je verpleegkundige taken neem je ook deel aan multidisciplinaire overleggen en participeer je in ons reanimatieteam en als IC verpleegkundige neem je op verzoek ook deel aan het SiT team.
Samen met jouw gespecialiseerde collega’s blijf je continu werken aan de beste zorg voor onze patiënten.

Wij vragen
Om voor deze dynamische functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige;                                                                    
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau; 
  • Je hebt een aantekening voor CCU en/of IC (heb jij alleen een aantekening CCU of IC? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren).

Verder ben jij vakbekwaam, sociaalvaardig, kan je zelfstandig werken en sta je open voor feedback. De werkdruk op de afdeling is wisselend, daar kun je goed mee omgaan. Je kunt en wilt een actieve rol spelen in de verdere ontwikkeling van de afdeling. Je bent geïnteresseerd in techniek rond het bed en kunt goed observeren en analyseren.


Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Lijkt het je leuk om je werkervaring bij het WZA uit te breiden? En wil jij graag werken in een kleinschalige omgeving met korte lijnen en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Lees dan wat we jou te bieden hebben:

• Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 55 (minimaal €3.115,- en maximaal €4.391,- bij een fulltime werkweek);
• Een contract voor onbepaalde tijd; 
• Een vakantietoeslag van 8,33%;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen;
• Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van CZO erkende opleidingen in een professionele organisatie;
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;
• Diverse regelingen, zoals een reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan via onze website. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd.


Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Ellen Schouten, leidinggevende IC/ CCU, bereikbaar op telefoonnummer 0592 325337 of op 06 1336 1084.
Je kunt ons ook volgen op instagram voor een uniek kijkje achter de schermen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.