Ben jij IC/ CCU verpleegkundige?

Kom vrijblijvend kennis maken met de afdeling IC/ CCU van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of twijfel je of je de overstap naar ons ziekenhuis wil gaan maken?
Om de drempel zo laag mogelijk voor jou te maken, kan je nu ‘’gewoon’’ een kopje koffie of thee komen drinken bij ons op de afdeling. Een motivatiebrief is niet nodig, we leren je graag in het echt kennen.
Als je langs komt ga je in ieder geval in gesprek met Ellen Schouten, zij is de leidinggevende van de IC/CCU. We zijn benieuwd naar wie jij bent en uiteraard kom jij meer te weten over de mogelijkheden binnen de afdeling en het WZA!
En wie weet blijkt uit het einde van het gesprek dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Randvoorwaarde
Om te werken als IC of CCU verpleegkundige moet je wel een gediplomeerd verpleegkundige zijn, met een aantekening IC en/of CCU.
We vragen je dan ook alleen contact op te nemen als je aan deze eisen voldoet.

Onze afdeling
We vormen een hecht en proffesioneel team, waar ook gezelligheid van belang is. 
Kijk dit filmpje voor een impressie van onze afdeling of neem een kijkje op onze  Instagram

Werken in het WZA: #wijWZA
Het Wilhelmina Ziekenhuis Assenstaat al meer dan 110 jaar voor veilige en vertrouwde zorg in de Drentse hoofdstad. Het doel is om de kwaliteit van leven te verbeteren van alle inwoners van Drenthe en in het bijzonder van de patiënten van ons ziekenhuis. Daarvoor leveren we de best mogelijke zorg op de juiste plek, en willen we voorkómen dat mensen ziek worden. Dat doen we in samenspraak met onze patiënten, de inwoners van Drenthe en betrokken zorgprofessionals binnen én buiten het WZA.
Wij betrekken de patiënt actief bij zijn eigen zorgproces, zodat hij naar vermogen kan meebeslissen en mede de regie kan voeren. Wij denken dat dit ervoor zorgt dat onze patiënten sneller herstellen en een hoge kwaliteit van zorg ervaren.

Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. We kennen elkaar bij naam en iedereen doet ertoe.

Nieuwsgierig geworden?
Bel, app of mail Ellen Schouten, bereikbaar op 06 1336 1084 / ellen.schouten@wza.nl.

We hopen je snel te zien!