Apothekersassistent(e)

Heb jij de opleiding tot apothekersassistent (bijna) afgerond? Krijg jij energie van klantcontact én heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan?

De functie

De werkzaamheden als apothekersassistent zijn jou wel bekend. In de poliklinische apotheek help je aan de balie en houd je je bezig met receptverwerking, medicatiebewaking en het klaarmaken van geneesmiddelen. Je geeft voorlichting en advies bij de verstrekking van geneesmiddelen. Doordat wij een regionale functie hebben én in het WZA zitten, heb je veel afwisseling in de contacten. Zo heb je te maken met patiënten die ontslagen worden, bezoekers van de huisartsenpost en van de polikliniek. Ook bezoekers uit de regio kunnen langskomen met een recept of een adviesvraag. Een diversiteit aan bezoekers: jouw werkdag bij het WZA is altijd boeiend!

Wij vragen

Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

• Je hebt je opleiding tot apothekersassistent (bijna) afgerond;
• Je ben bereid om naast de dagdiensten ook te werken in de weekenden, avonden en nachten (ben je alleen beschikbaar in de weekenden en/of avonden en nachten, dan ontvangen we ook graag je sollicitatie)

Daarnaast ben je een echte teamspeler; je vindt het een uitdaging om samen met jouw collega’s de afdeling goed te laten draaien. Samenwerken is één van jouw sterke punten. Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren. Jij bent het visitekaartje van het WZA en dat draag je goed uit. 

Werken in het WZA: #wijWZA

Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?

Voor deze functie bieden we je het volgende:

• Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 40 (minimaal €2134,- en maximaal €3160,- bij een fulltime werkweek);
• Een contract voor bepaalde tijd tussen de 24 en 36 uur per week, waarbij het onze intentie is om je contract daarna om te zetten in een vast contract;
• Een vakantietoeslag van 8,33%;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
• Een online leeromgeving met een groot aanbod van gratis cursussen en e-learnings via GoodHabitz en Expertcollege zodat je altijd de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen;
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;
• Diverse regelingen, zoals een reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Solliciteren

Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd.

Informatie

Op onze website www.wza.nl/patiënt/specialismen-en-afdelingen/wilhelmina-apotheek-4345 kun je meer informatie vinden over onze apotheek. Wil je meer weten over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Nicky Rumahloine, unithoofd FPZ-WZA/politheek bereikbaar op 0592-325327. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.