ANIOS Longgeneeskunde

Ben jij een (net-afgestudeerde) basisarts en wil je een steentje bijdragen in de zorg voor COVID-19 patiënten? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de komende tijd ons team wil komen versterken.

De functie

Als ANIOS Longgeneeskunde ga je werken op de COVID-afdelingen van het WZA. De komende tijd richten wij de organisatie in om meer COVID-19 patiënten te kunnen opvangen. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines. Je ziet zelfstandig patiënten en zet waar nodig acuut beleid in en werkt altijd onder supervisie van een longarts. Het bespreken van casuïstiek met andere arts-assistenten en medisch specialisten is een belangrijk onderdeel van je werk.

Wij vragen

Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, vragen we het volgende:

  • Je bent in het bezit van je artsenbul en hebt een BIG-registratie;
  • Je hebt affiniteit met longgeneeskunde;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar.


Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel voor je patiënten, collega’s en je werkzaamheden. Je kunt goed plannen, bent zelfstandig en durft beslissingen te nemen. Daarnaast kun je goed inschatten wanneer je een specialist moet inschakelen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig.

Wij bieden

Voor deze functie bieden we jou het volgende:

  • Een dienstverband voor 36 uur per week voor de duur van een half jaar;
  • Een zo spoedig mogelijke indiensttreding;
  • Een salaris conform cao Ziekenhuizen, waarbij de functie ingeschaald is in FWG 65.

We bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten, diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met regelingen op het gebied van sport en vrije tijd.

Solliciteren

Heb jij interesse in deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Deze vacature staat voor langere tijd open, maar sluit zodra er voldoende kandidaten hebben gereageerd. Je ontvangt in ieder geval zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.


Informatie

Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Sander de Hosson, longarts, te bereiken via het telefoonnummer van de polikliniek Longgeneeskunde: 0592 - 325235.

Solliciteren