Twee assistent werkcoaches

Twee assistent-werkcoaches (2x36 uur per week)

Gemeente Westerkwartier
Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. We hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners, dat is waar Westerkwartier voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente heeft ruim 63.000 inwoners en telt, inclusief ons sociaal werkbedrijf Novatec, ongeveer 1000 medewerkers. De dienstverlening wordt verleend vanuit 5 werklocaties.

Het team
Je komt te werken in het team Beschut en Detacheringen binnen het sociale domein. Het team is onderdeel van het sociaal werkbedrijf Novatec en houdt zich bezig met alle taken rondom medewerkers die bij of via Novatec werkzaam zijn. Dit zijn medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt en zij werken op verschillende afdelingen, waaronder de kringloopwinkel, de spuiterij, inpakafdelingen (food en non-food), catering & schoonmaak en de kwekerij. Daarnaast zijn medewerkers gedetacheerd of in begeleid werken bij tal van organisaties en bedrijven in de regio.

De functie
Wij zoeken twee assistent-werkcoaches voor onze inpakafdelingen. Op de inpakafdelingen werken in totaal ongeveer 125 mensen uit diverse doelgroepen. Het is een komen en gaan van medewerkers, de doorstroming van mensen is redelijk hoog. De inpakafdelingen houden zich bezig met het in-, om- en verpakken van allerlei producten.

Als assistent-werkcoach:
- ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse verdeling van taken voor medewerkers en het productieproces;
- signaleer je problemen en knelpunten en draagt verbetervoorstellen aan;
- ben je aanspreekpunt voor de medewerkers en begeleid je medewerkers uit de diverse doelgroepen;
- verricht je diverse administratieve handelingen en documentatie.

Je kwaliteiten
Voor deze functie is het van belang dat je een MBO 4 opleiding hebt afgerond. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroepen. Ervaring in een productiematige omgeving is een pre. Je bent geduldig en je kan snel schakelen. De competenties die we vragen zijn mens- en resultaatgerichtheid en communicatieve vaardigheden. Daarnaast gelden voor alle medewerkers binnen onze organisatie de kerncompetenties: humor, lef, samen en vertrouwen.

Ons aanbod
We bieden je een aantrekkelijke en dynamische functie in een bedrijfsmatige en politiek-bestuurlijke omgeving met grote ontwikkelingen en opgaven. Het helpen bouwen aan de verdere integratie van Novatec in de nieuwe organisatie zien we als een uitdagend traject. Het gaat om een structurele vacature. De functie is (voorlopig) gewaardeerd in functieschaal 6 (maximaal € 3.018).

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de werkcoaches van de inpakafdelingen, Bernard Zielstra (06 18 42 04 00) of Ruben ter Veen  (06 20 49 12 64). Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met medewerker HRM Hester Noorman (06 28 75 83 06).

De procedure
Ben jij de collega die met ons wil bouwen aan de gemeente Westerkwartier? Dan ontvangen we graag uiterlijk 27 juni jouw motivatie en CV. Je kunt deze mailen naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022048. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 1 juli.

acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.