Medewerker verkeer en vervoer

Gemeente Westerkwartier zoekt een

Medewerker verkeer en vervoer
36 uur

De functie
Als medewerker verkeer & vervoer verricht je beleidsuitvoerende werkzaamheden met betrekking tot verkeer & vervoer. Zo neem je klachten over verkeersvraagstukken in behandeling, neem je verkeersbesluiten, verleen je ontheffingen, ben je betrokken bij bezwaarschriftenprocedures, lever je een bijdrage aan projecten en neem je deel aan externe overleggen.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een relevante afgeronde MBO+/HBO-opleiding;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en kunt goed samenwerken;
  • Je bent assertief en staat stevig in je schoenen;
  • Kennis van/affiniteit met de omgeving is een pré;
  • Je hebt gevoel voor politiek/bestuurlijke verhoudingen;
  • Je bent bereid opleidingen en cursussen te volgen op het vakgebied.

Daarnaast gelden voor alle medewerkers de kerncompetenties: humor, lef, samen en vertrouwen.

Het team
Je werkt in het team Wegen, verkeer en vervoer, onderdeel van het Fysieke Domein. Dit team voert beleidsmatige en uitvoerende taken voor de thema’s wegen, verkeer en vervoer, inclusief kunstwerken en openbare verlichting. Het team werkt nauw samen met de teams Water en Groen. Het team bestaat uit ongeveer 15 personen en heeft als standplaats Zuidhorn.

Ons aanbod
We bieden een aantrekkelijke en dynamische functie in een organisatie met een positieve en
informele cultuur. Het verder bouwen aan de ontwikkelingen en opgaven van de organisatie zien
we als een uitdagend traject waar we in willen investeren. Verder:

  • Afhankelijk van kennis en ervaring, word je ingeschaald in aanloopschaal 7 of functieschaal 8 (maximaal € 4.052 fulltime).
  • Daarnaast kennen we een IKB van 17,05% van je brutosalaris.
  • Een hybridevergoeding en een vergoeding woon-werk (€ 0,21 netto per kilometer).
  • Ook beschikken we over een opleidingsbudget zodat jij je blijvend kunt scholen om actueel te blijven op de laatste ontwikkelingen.

Gemeente Westerkwartier
Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. We hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners, dat is waar Westerkwartier voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente heeft 65.000 inwoners en telt, inclusief ons sociaal ontwikkelbedrijf Novatec, ongeveer 1000 werknemers. De dienstverlening wordt verleend vanuit vijf werklocaties.

De procedure
Ben jij de collega die met ons verder wil bouwen aan de gemeente Westerkwartier? Mail dan uiterlijk 2 juni jouw motivatie en cv naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2023047. De gesprekken vinden plaats op 12 juni.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld