Beheerder Groen

Gemeente Westerkwartier zoekt een

Beheerder groen (18 uur)

Gemeente Westerkwartier
Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. We hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners, dat is waar Westerkwartier voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente heeft 63.000 inwoners en telt, inclusief ons sociaal werkbedrijf Novatec, ongeveer 1000 werknemers. De dienstverlening wordt verleend vanuit 5 werklocaties.

Het team
Je werkt voor het team Groen, onderdeel van het Fysieke Domein. Dit team voert alle taken uit die samenhangen met beleid en uitvoering van het thema openbaar groen en begraafplaatsen. Het team is op weg naar zelforganisatie. Het is daarom belangrijk dat je goed gedijt in een nieuwe organisatie waarbij rollen, taken en verantwoordelijkheden gaandeweg worden ingevuld.

De functie
Je draagt bij aan het opstellen en actualiseren van het gemeentelijk groenbeheer. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde beleid, je maakt meerjaren onderhoudsplannen en investeringsprogramma’s. Je zorgt ervoor dat de beheergegevens op orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de beheerbudgetten en levert een bijdrage aan planning en control cyclus.   De nadruk van je werkzaamheden zal komen te liggen op de speelvoorzieningen in de openbare ruimte en andere groenbeheer taken. Je beantwoord interne en externe vragen over groen en groenbeheer. Jouw standplaats is in eerste instantie Zuidhorn, maar het is mogelijk dat je op termijn elders wordt ingezet.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding in Groen of soortgelijk;
  • Je kunt  functioneren op HBO niveau;
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als beheerder groen;
  • Je hebt ervaring met het werken met een beheerssysteem (bij voorkeur GBI);
  • Je hebt kennis van openbaar groen, beheer speelterreinen en beheer begraafplaatsen;
  • Je kunt werken in een omgeving waarin je soms snel tussen onderwerpen moet schakelen;
  • Je kunt goed communiceren met inwoners en collega’s;
  • Je bent collegiaal en flexibel;
  • Daarnaast gelden voor alle medewerkers de kerncompetenties: humor, lef, samen en vertrouwen.

Ons aanbod
We bieden jou een aantrekkelijke en dynamische functie in een politiek-bestuurlijke omgeving met grote ontwikkelingen en opgaven. Het bouwen aan de nieuwe organisatie zien we als een uitdagend traject. Het gaat om een structurele vacature, waarbij je in eerste instantie een benoeming voor een jaar wordt aangeboden. Je wordt ingeschaald in aanloopschaal 8 of functieschaal 9 (maximaal € 4.048,-).

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met teamleider/coach Doreen Edeler, 0594-508840 of doreen.edeler@westerkwartier.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met medewerker HRM Hester Noorman, 06 28 75 83 06 of hester.noorman@westerkwartier.nl

De procedure
Ben jij de collega die met ons wil bouwen aan de gemeente Westerkwartier? Mail dan uiterlijk10 mei 2021 jouw motivatie en cv naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2021021.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.