Beheerder civiel technisch werken

Gemeente Westerkwartier

zoekt een

Beheerder civiel technisch werken (36 uur)

Gemeente Westerkwartier
Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. We hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners, dat is waar Westerkwartier voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente heeft 63.000 inwoners en telt, inclusief ons sociaal werkbedrijf Novatec, ongeveer 1000 werknemers. De dienstverlening wordt verleend vanuit 5 werklocaties.

Het team
Je werkt voor het team Wegen, Verkeer en Vervoer, onderdeel van het Fysieke Domein. Dit team voert alle taken uit die samenhangen met beleid, beheer en uitvoering van het thema wegen, verkeer en vervoer, inclusief civieltechnische kunstwerken en openbare verlichting. Het team is op weg naar zelforganisatie. Het is daarom belangrijk dat je goed gedijt in een nieuwe organisatie waarbij rollen, taken en verantwoordelijkheden gaandeweg worden ingevuld. Jouw standplaats is in eerste instantie Zuidhorn, maar het is mogelijk dat je op termijn elders wordt ingezet.

De functie
Het beheer van gemeentelijke eigendommen staat centraal in deze functie. Samen met de andere beheerders binnen het team ben je hier verantwoordelijk voor. Hierbij draag je o.a. zorg voor het opstellen en uitvoeren van het beheerplan, je geeft uitvoering aan het vastgestelde beleid, je maakt onderhoudsplannen en investeringsprogramma’s. Je zorgt ervoor dat de beheergegevens op orde zijn. Daarnaast maak en beoordeel je onderhoudscontracten en toets je uitbreidingsplannen op beheeraspecten. Je bent verantwoordelijk voor de beheerbudgetten en levert een bijdrage aan de planning & control cyclus van de gemeente. De nadruk van deze beheersfunctie ligt op het beheer van civiele kunstwerken en wegen.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding civiele techniek, of soortgelijk;
  • Je kunt functioneren op HBO niveau;
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als civieltechnisch medewerker;
  • Je hebt ervaring met het werken met een beheerpakket, bij voorkeur GBI(6);
  • Je hebt kennis van de RAW-systematiek;
  • Je kunt werken in een omgeving waarin je soms snel tussen onderwerpen en gesprekspartners moet schakelen;
  • Je bent collegiaal en flexibel;
  • Daarnaast gelden voor alle medewerkers de kerncompetenties: humor, lef, samen en vertrouwen.

Ons aanbod
We bieden jou een aantrekkelijke en dynamische functie in een politiek-bestuurlijke omgeving met grote ontwikkelingen en opgaven. Het bouwen aan de nieuwe organisatie zien we als een uitdagend traject. Het gaat om een structurele vacature, waarbij je in eerste instantie een contract voor een jaar wordt aangeboden. Je wordt ingeschaald in aanloopschaal 8 of functieschaal 9 (maximaal € 4.048).

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met teamleider/coach Doreen Edeler, 0594-508840, doreen.edeler@westerkwartier.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met medewerker-HRM Hester Noorman, 06-28758306 of hester.noorman@westerkwartier.nl

De procedure
Ben jij de collega die met ons wil bouwen aan de gemeente Westerkwartier? Mail dan uiterlijk 18 januari 2021 jouw motivatie en cv naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2020060.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.