Administratief medewerker bij het Team Wegen, Verkeer & Vervoer

Gemeente Westerkwartier zoekt een

Administratief medewerker bij het Team Wegen, Verkeer & Vervoer

(18 uur)

Gemeente Westerkwartier
Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. We hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners, dat is waar Westerkwartier voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente heeft ruim 64.000 inwoners en telt, inclusief ons sociaal werkbedrijf Novatec, ongeveer 1000 werknemers. De dienstverlening wordt verleend vanuit 5 werklocaties.

Het team
Je werkt voor het team Wegen, Verkeer & Vervoer, onderdeel van het Fysieke Domein. Dit team voert alle taken uit die samenhangen met beleid, beheer en uitvoering van de thema's wegen, verkeer & vervoer. Het team is op weg naar zelforganisatie. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt werken in een organisatie waarbij rollen, taken en verantwoordelijkheden gaandeweg samen worden ingevuld. Jouw standplaats is Zuidhorn, dat kan op termijn wijzigen.

De functie
Je bent als administratief medewerker voornamelijk werkzaam als ondersteuning van verkeer en vervoer. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en aanstelling van verkeersregelaars. Verder regel je alles rondom een gehandicapten parkeerplaats (van aanvraag tot de aanleg ervan). Je publiceert verkeersbesluiten en levert een administratieve bijdrage aan de plaatsing van laadpalen voor elektrische auto’s. Daarnaast organiseer je (deels) de verhuur van gemeentelijke parkeerterreinen. Voorts werk je mee aan het bijhouden van het verkeersloket (Melvin).

Als er nog ruimte is, ondersteun je de rest van het team.

Jouw kwaliteiten

  • Je functioneert op mbo-niveau;
  • Je bent in staat om zelfstandig het beheer te voeren over administraties;
  • Je beschikt over de nodige contactuele vaardigheden, zowel schriftelijk als ook mondeling;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je bent flexibel en in staat je weg te vinden binnen de organisatie;
  • Je hebt feeling met het onderwerp Verkeer.

Daarnaast gelden voor alle medewerkers de kerncompetenties: humor, lef, samen en vertrouwen.

Ons aanbod
We bieden jou een aantrekkelijke en dynamische functie in een politiek-bestuurlijke omgeving met grote ontwikkelingen en opgaven. Het bouwen aan de nieuwe organisatie zien we als een uitdagend traject. Het gaat om een structurele vacature, waarbij je in eerste instantie een contract voor een jaar wordt aangeboden. Je wordt ingeschaald in aanloopschaal 5 of functieschaal 6 (maximaal€ 3.018).

De procedure
Ben jij de collega die met ons wil bouwen aan de gemeente Westerkwartier? Mail dan uiterlijk 12 februari jouw motivatie en cv naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2023003. De gesprekken vinden plaats op maandagochtend 20 februari.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.