Wijkverpleegkundige

Een verantwoordelijk en uitdagende functie in een klein en stabiel wijkteam! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web, heb je een regisserende rol en ben je betrokken bij de directe zorg en ondersteuning van de bewoner in de wijk gedurende de dag waar nodig. Je zet de bewoner centraal en jouw talent is het begeleiden, signaleren en ondersteunen van de bewoner vanuit jouw professionele rol!

Wat ga je doen?

Wij bieden de bewoners thuis zorg, hulp en ondersteuning op maat en waar nodig doen we dat in nauw overleg met andere betrokken disciplines of huisarts. Je werkt vanuit een klein, hecht en professioneel wijkteam. Dagelijks komen jij en je collega’s bij de bewoners thuis die in Haren (en de directe omgeving) wonen voor zowel de basiszorg als de verpleegtechnische handelingen. Jij bent als wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor de regie en kwaliteitsbewaking van het gehele zorg- en indicatieproces binnen het wijkteam. Verder neem je deel aan strategisch overleggen binnen de organisatie die verband houden met het wijkteam. Daarnaast houd je je als casemanager dementie bezig met het coördineren van de zorg en het begeleiden van de bewoner met dementie en zijn/ haar omgeving.
Wij vragen van jou ook een actieve rol naar buiten; je hebt contacten binnen diverse netwerken, met huisartsen etc. Je werkt ook samen met de senior verpleegkundigen van Westerholm.

Wie ben jij?

Een enthousiaste, flexibele, positieve professional die houdt van een uitdaging. Geen dag is hetzelfde en dat vraagt van jou de nodige creativiteit en probleemoplossend vermogen. Je werkt graag in een afwisselende en veelzijdige baan met het doel om ervoor te zorgen dat elke bewoner fijn kan wonen en leven.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een HBO-diploma in de richting van de zorg en je bent BIG geregistreerd.
 • Je bent in het bezit van een opleiding tot casemanager dementie of bereid deze te volgen.
 • Je bent een professional in je vak en werkt met een lach op je gezicht.
 • Je beschikt over kennis van de sociale kaart, het kwaliteitskader wijkverpleging en classificatiesystemen. Is in het bezit van rijbewijs B.
 • Je hebt affiniteit met ouderen en vindt het een uitdaging om het wonen en leven voor iedere bewoner en in elke situatie zo fijn mogelijk te maken;
 • We hebben behoefte aan proactieve meedenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een arbeidscontract voor 32 uur; zoveel mogelijk op basis van jouw behoeften en inzetbaarheid.
 • Je werkdagen zijn veelal tijdens kantooruren, maar we verwachten daarbij geen 9-17 mentaliteit.
 • Wanneer je nog niet in het bezit bent van een opleiding tot casemanager dementie, dan worden de kosten van de opleiding door Westerholm vergoedt.
 • Een salaris tussen € 2863,68 – €3942,98 bruto per maand op basis van 36 uur, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (FWG 50 )
 • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zo kun je kun je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.

Solliciteren

Past deze vacature bij jou?

We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Solliciteer direct via de button op onze website, mail je motivatie en CV naar of bel/WhatsApp voor meer informatie met Eline Raangs, HRM Adviseur op 06 – 31 13 49 84. 

Binnen een week na jouw sollicitatie laten we je weten of we gaan kennismaken. Dat doen we graag op locatie en samen met je eventueel toekomstige collega’s uit het team.