Werkbegeleider AV multimedia

WerkPro zet zich in voor mensen die ongewild buiten spel staan op de arbeidsmarkt of in de maatschappij. WerkPro biedt hen een gevarieerd aanbod van zinvol werk en begeleiding, gericht op meedoen, ontwikkeling en uitstroom. Alle activiteiten van WerkPro worden bedrijfsmatig opgezet: de werkbedrijven leveren producten en diensten voor consumenten en/of een bijdrage aan leefbaarheid en hergebruik. Met 40 werklocaties en 250 medewerkers, geeft WerkPro jaarlijks ruim 2.000 mensen werk en perspectief.

Studio SpinLink

Studio SpinLink is de multimediawerkplaats van WerkPro. Hier krijgen (jonge) mensen de kans om zich te ontwikkelen en/of werkervaring op te doen op het gebied van grafische vormgeving, film, fotografie, geluid en het schrijven van teksten. Studio SpinLink ontwerpt en produceert diverse PR- en marketingmaterialen voor zowel WerkPro als externe opdrachtgevers.
Mensen met een hulpvraag krijgen bij Studio Spinlink specifieke begeleiding, maar bovenal vertrouwen en aandacht. Het is belangrijk dat de opdrachten op maat zijn voor de medewerkers. Zij krijgen de tijd en ruimte die ze nodig hebben.
Sinds de start in september 2015, is Studio SpinLink uitgegroeid tot een volwaardig werkbedrijf met 30 tot 40 deelnemers, een projectleider en een werkbegeleider.

De functie

Samen met je collega's ben je het gezicht en aanspreekpunt van Studio SpinLink.
Je houdt je bezig met de dagelijkse werkzaamheden op het gebied van AV, waarbij je oog hebt voor de kwaliteit van het eindproduct voor de opdrachtgever en de balans bewaakt voor de begeleiding van de deelnemers.
Onze deelnemers zetten de stap richting werk. Jij begeleidt en motiveert hen hierbij door praktische ervaring van A tot Z te bieden. Jouw vakkennis, werkervaring en aandacht voor de doelgroep maakt het voor onze deelnemers mogelijk om in een prettige werk- en leeromgeving te worden gestimuleerd tot de gewenste prestaties. Direct contact is belangrijk voor de begeleiding, dus je werkt intensief samen met de deelnemers.


Werkzaamheden

Bij Studio SpinLink ben je dagelijks bezig met o.a. :

 • Het productieproces van o.a. bedrijfs-, promotie,- animatie- en instructievideo's;
 • de coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden;
 • het begeleiden, stimuleren en motiveren van de aanwezige deelnemers bij zowel werkgerelateerde activiteiten, als bij hun persoonlijke ontwikkeling;
 • onderhoud en management van het magazijn, apparatuur en ons content management system;
 • het verwerken van administratieve gegevens betreffende de zorgtrajecten;
 • het bijhouden van de bedrijfsmatige inkomsten en uitgaven.

Gewenst profiel

Als werkbegeleider AV:

 • ben je een ervaren AV-specialist met een hart voor mensen. Iemand die kennis graag aan anderen wil overdragen;
 • heb je een praktische instelling, ben je stressbestendig en heb je het vermogen tot prioriteren;
 • kun je zelfstandig werken en je beschikt over improvisatievermogen;
 • ben je klantgericht, op locatie fungeer je als aanspreekpunt en in de directe communicatie denk je met de klant mee om tot het gewenste eindresultaat te komen;
 • zet je je in voor een prettige en veilige werkomgeving voor de deelnemers door hen te begeleiden met oog voor hun problematiek

Verder:

 • beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • kan je als kundig technicus zelfstandig en in teamverband (audiovisuele) apparatuur op- en afbouwen;
 • heb je kennis van de laatste AV-ontwikkelingen, zowel hardware als software;
 • heb je geduld en doorzettingsvermogen in het werken met mensen die soms extra aandacht en/of uitleg nodig hebben;
 • kun je vrijwilligers en freelancers aansturen;
 • ben je bereid om functiegerichte scholing te volgen op het gebied van begeleiding, waar het gaat om herkennen van en adequaat reageren op problematiek/gedrag.
 • ben je in bezit van een rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring is conform CAO Sociaal werk, de functie wordt op basis van de functiebeschrijving werkbegeleider 1 in schaal 4 beloond. Afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen de € 2.009 en € 2.763 bruto (op basis van een fulltime dienstverband). Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met de intentie deze te verlengen. Bij indiensttreding wordt een VOG aangevraagd.

Informatie

Als je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Niels de Jager: 06-27867751. Bellen kan vanaf dinsdag 3 augustus op dinsdag tot en met vrijdag.

Om onze deelnemers optimaal te begeleiden werken we zoals beschreven in onze Werkwijzer. Nieuwe medewerkers krijgen een interne scholing. Kijk voor meer informatie over WerkPro op www.werkpro.nl.

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag je creatieve sollicitatie met cv via op uiterlijk 29 augustus 2021. De gesprekken zijn op woensdag 8 september 2021.