Programmaleider activiteiten Poortershoes

De functie
Als Programmaleider Activiteiten ben je in het Poortershoes een enthousiaste, creatieve collega en heb je talent voor plannen en organiseren. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het inhoudelijk programmabeleid van het Poortershoes en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten. Waar nodig en mogelijk werk je samen met andere organisaties in de wijk en onderhoud je contacten met deze organisaties en eventueel wijkbewoners, bezoekers, docenten en de wijkvereniging. Je werkt voor het Poortershoes en werkt samen met de beheerder, de zakelijk leider, vrijwilligers en het bestuur. Je bent aanspreekpunt voor de zakelijk leider voor de activiteiten en legt verantwoording af aan de zakelijk leider.


Werkzaamheden :
Als Programmaleider Activiteiten:

 • ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het huidige programma, de
 • ontwikkeling van activiteiten en waar nodig werk je samen met organisaties uit de wijk;
 • verzorg je de PR door middel van een jaarlijks activiteitenboekje en communiceer je de content voor sociale media aan de redactie van het Poortershoes;
 • ben je voor wat betreft activiteiten een aanspreekpunt voor externe partijen van het
 • buurtcentrum;
 • werk je waar nodig eventueel samen met vrijwilligers;
 • leg je verantwoording af aan de zakelijk leider.

Gewenst profiel: 
Als Programmaleider Activiteiten:

 • heb je minimaal een afgeronde Mbo-opleiding (niveau 4);
 • ben je flexibel en in staat om met onverwachte situaties om te gaan; 
 • heb je een zakelijke, dienstverlenende en commerciële instelling;
 • ben je een echte verbinder en weet je je omgeving te enthousiasmeren, daarbij heb je een proactieve en creatieve werkhouding.
 • ben je in staat binnen het buurtcentrum activiteiten te initiëren en te leiden;
 • beschik je over goede sociale vaardigheden en kan je schakelen tussen verschillende niveaus;
 • weet je voldoende van bewonersparticipatie en betrokkenheid van wijkbewoners

Informatie
Als je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Marga à Nijeholt (06-29406613). Kijk voor meer informatie over WerkPro op www.werkpro.nl.

Wat we bieden
We bieden een fijne sfeer en werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Waar hard gewerkt wordt met elkaar. Waar ruimte is voor autonomie, met de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Waar zorg en (sociaal) ondernemerschap samen gaan. Waar plaats is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Waar de cultuur zich kenmerkt door loyaliteit aan vrijwilligers en Poortershoes.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal werk. De functie wordt op basis van de functiebeschrijving Sociaal cultureel werker 2 in schaal 6 beloond. Afhankelijk van opleiding en werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris tussen €2.348,- en €3.361,- bruto (op basis van een fulltime dienstverband). De CAO Sociaal Werk biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (IKB) incl. vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%), Loopbaanbudget en een pensioenregeling (PFZW). WerkPro heeft daarnaast (interne) scholingsmogelijkheden, korting bij diverse collectieve ziektekostenverzekeringen en een fietsplanregeling.

Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met de intentie deze te verlengen. Het kunnen overleggen van een VOG is een vereiste.

Geïnteresseerd?
Je kunt je sollicitatiemail met motivatie en Curriculum Vitae tot en met zondag 12 juni 2022 sturen naar pz@werkpro.nl (bij voorkeur in PDF) onder vermelding van ‘vacature programmaleider activiteiten Poortershoes’. Het bestuur van het Poortershoes heeft een belangrijke rol in de sollicitatieprocedure.