Junior Facilitator

Voor de locatie Jimmy’s te Groningen zoeken we een:


Junior Facilitator
(24 uur per week)

 

Wat is jouw rol als Junior Facilitator?

Als Junior Facilitator ondersteun je de Facilitator op locatie. Het is aan jullie om een veilige maar uitdagende plek te faciliteren waarin de jongeren hun ideeën kunnen realiseren, talenten kunnen ontdekken en hulp kunnen (leren) vragen. Je gelooft dat jongeren in staat zijn om constructief bij te dragen aan de wereld om hen heen; als de omstandigheden maar uitnodigend genoeg zijn. Je staat te popelen om daar aan bij te dragen. Je bent ondernemend en hebt zin om samen te bouwen aan positieve impact op onze samenleving. Je hebt op alle mogelijke manieren contact met jongeren. Je creëert een springplank en vangnet waardoor Jimmy’s Groningen voor jongeren een veilige en uitdagende plek is. Tevens ga je stagiaires begeleiden.

Je bent als Junior Facilitator de spin in het web, je vergroot en versterkt continu het netwerk van jongeren, professionals en organisaties om jongeren en Jimmy’s heen. Dit alles doe je samen met ondersteuning van de Facilitator.


Wie zoeken we?

Bij Jimmy’s is geen dag hetzelfde, er is namelijk geen vast ‘aanbod’ en het bieden van ‘vrije ruimte’ is een belangrijk gegeven bij Jimmy’s. Daar vindt groei en ontwikkeling veelal plaats. Dat wil niet zeggen dat er geen structuur of kader is. Als Junior Facilitator kan je goed omgaan met dit spanningsveld. Enerzijds creëer je de omgeving waarbinnen ruimte is voor het spontane, het onplanbare, terwijl je tevens de structuur biedt die nodig is om ook de veilige plek te kunnen zijn. Het is altijd zoeken naar de balans tussen op je handen zitten enerzijds en het gesprek aangaan, vragen stellen en uitnodigen anderzijds. Het is jouw taak als Junior Facilitator om op zoek te gaan naar mogelijkheden om de (zelf) kennis van jongeren te vergroten en kansen te bieden op succeservaringen waardoor ze groeien.


Heel concreet:

  • Je beschikt over HBO werk- & denkniveau maar nog belangrijker vinden we dat je beschikt over een gezonde portie lef en creativiteit.
  • Je hebt een positieve grondhouding, bent open-minded en zoekt naar - en werkt vanuit kansen en mogelijkheden.
  • Je hebt affiniteit met jongeren vanuit diverse achtergronden en doelgroepen (12-27)
  • Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen, veel situaties bij Jimmy’s ontstaan spontaan en onverwacht en we gaan ervan uit dat je daar mee kan omgaan.
  • Je bent geduldig, je weet de balans te vinden tussen het volgen van het tempo van jongeren en het helpen realiseren van de potentie
  • Je werkt vanuit je hart en bent gericht op samenwerken met mensen en professionals met diverse referentiekaders
  • Je weet jongeren passende verantwoordelijkheid te geven in verschillende situaties.

We houden van diversiteit. Dus we hopen dat je iets toevoegt aan ons team wat we nu nog niet of weinig hebben. Wat dat is vinden we graag samen uit!

Wat bieden we?

  • Een rol als Junior Facilitator voor maximaal 24 uur in de week. In eerste instantie is de vacature voor de duur van 6 maanden i.v.m. ziektevervanging
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal werk, schaal 6. Het bruto maandsalaris bedraagt tussen € 2.666,- en € 2720,- (op basis van een fulltime dienstverband). De CAO Sociaal Werk biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (IKB) incl. vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%), Loopbaanbudget en een pensioenregeling (PFZW). WerkPro heeft daarnaast (interne) scholingsmogelijkheden
  • Veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen en om eigen initiatieven te ontplooien.

Procedure
Reageren kan tot en met donderdag 14 december. via deze link kan je ons laten weten wie je bent en waarom je voor deze rol geknipt bent.

Bekijk ons op insta via @jimmys050 of check de website www.jimmy050.nl
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jorrit Berends (facilitator) op 06-86806679.

De sollicitatiegesprekken zijn in eerste instantie gepland op maandag 18 december. 

Het kunnen overleggen van een VOG is een voorwaarde voor indiensttreding.

WerkPro maakt werk van kansen voor mens en samenleving in
Noord-Nederland. Al onze activiteiten verbinden zorg en welzijn met werk. We zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen meedoet.
De sociale ondernemingen van WerkPro bieden werkplekken met begeleiding, training en ondersteuning waar nodig. Zo werken we aan zelfstandigheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Met ruim 40 vestigingen en 340 medewerkers, biedt WerkPro jaarlijks ruim 2.500 mensen werk en perspectief
.