Horecamedewerker ‘t Groene Hart

WerkPro zet zich in voor mensen die ongewild buitenspel staan op de arbeidsmarkt of in de maatschappij. Via een gevarieerd aanbod van zinvol werk en begeleiding, gericht op ontwikkeling en uitstroom. Alle activiteiten van WerkPro worden bedrijfsmatig opgezet: de werkbedrijven leveren producten en diensten voor consumenten en/of een bijdrage aan veiligheid, leefbaarheid en hergebruik. Met 40 werklocaties en 250 medewerkers, biedt WerkPro jaarlijks ruim 2.000 mensen werk en perspectief.

 

Bij WerkPro is bij paviljoen  “‘t Groene Hart” in het Stadspark  per direct een vacature:

Horecamedewerker ‘t Groene Hart

(20 uur)

 

Het Project:
Het paviljoen ‘t Groene Hart is het NDE (natuur duurzaamheid & educatie) gebouw van de gemeente Groningen. In ‘t Groene Hart kan ook een heerlijke cappuccino met een huisgemaakt taartje gegeten worden, en er worden op de minder drukke tijden regelmatig vergaderingen en bijeenkomsten gehouden. Het is een prachtig gebouw met uitzicht op de kinderboerderij. Het NDE organiseert zo nu en dan exposities en wandelingen in het Stadspark. (https://ndegroningen.nl/bezoekers-stadspark/) .

 

De functie
Als horecamedewerker is jouw horeca-ervaring de dobber waar ons project op drijft. Je zorgt voor een gastvrije omgeving, waarbij je rekening houdt met de mogelijkheden van de mensen waar je mee samenwerkt.

Werkzaamheden
Als Horecamedewerker:

 • ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van de bediening (en bewaak je de randvoorwaarden die wij moeten bieden);  
 • ben je in staat om eenvoudige gerechten te bereiden zoals soep, tosti’s en andere lunchgerechten en hapjes
 • werk je op een coachende manier samen met onze doelgroep.
 • zie je erop toe dat er volgens horeca-normen (HACCP) wordt gewerkt;
 • maak je wekelijks een werkrooster

Gewenst profiel
Als Horecamedewerker: verwachten we dat je horeca-ervaring hebt:

 • je bent een aanpakker en kunt snel (op-)schakelen waar nodig;
 • je bewaart te allen tijde de rust en het overzicht;
 • je bent klantgericht; gastvrijheid is je op je lijf geschreven;
 • natuurlijk heb je een warm hart en een brede blik richting mensen;
 • je hebt de benodigde goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken

Verder beschik je over:

 • relevante werkervaring, waarbij ervaring belangrijker is dan diploma’s;
 • de diploma’s Sociale Hygiëne, BHV, HACCP of de bereidheid deze te halen;
 • goede sociale- en communicatieve vaardigheden, je bent in staat kennis op een prettige manier te delen;
 • een praktische instelling, je bent stressbestendig en weerbaar;
 • een geduldige benadering met doorzettingsvermogen;
 • de bereidheid om op in de weekenden te werken.

 

Informatie
Als je vragen hebt over deze vacature, kun je contact opnemen met Mirjam Schepel, projectleider op telefoonnummer 06- 24954563 (maandag en woensdag tussen 09.00-12.00 uur).

Bekijk ook (https://www.werkpro.nl/werkbedrijf/kiosk-stadspark/)

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een fijne sfeer en werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Waar hard gewerkt wordt met elkaar. Waar ruimte is voor autonomie, met de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Waar zorg en (sociaal) ondernemerschap samen gaan. Waar plaats is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Waar de cultuur zich kenmerkt door loyaliteit aan de deelnemers en de werkprojecten.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal werk. De functie wordt op basis van de functiebeschrijving horecamedewerker in schaal 2 beloond. Afhankelijk van opleiding en werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris tussen € 1.934,- en € 2.512,- bruto (op basis van 36 uur). De functie is voor 20 uur per week, waarbij het aantal uren tijdens piekbelasting tijdelijk verhoogd kan worden. De werkdagen zijn in overleg doordeweeks en ook in het weekend.
De CAO Sociaal Werk biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (IKB) incl. vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%), Loopbaanbudget en een pensioenregeling (PFZW). WerkPro heeft daarnaast (interne) scholingsmogelijkheden, korting bij diverse collectieve ziektekostenverzekeringen en een fietsplanregeling.

Het gaat in eerste instantie om een aanstelling tot 1 oktober 2023. Het kunnen overleggen van een VOG is een voorwaarde voor indiensttreding.

Geïnteresseerd?
Je kunt je sollicitatiemail met motivatie en Curriculum Vitae tot en met zondag 19 maart 2023 sturen naar pz@werkpro.nl (bij voorkeur in PDF) onder vermelding van ‘vacature Horecamedewerker ’t Groene Hart’.

Ga je iets eten of drinken bij WerkPro? Dan bied je indirect werkervaring!

Kom je werken bij ons? Dan word je onderdeel van een organisatie die binnen haar projecten mensen kansen wil geven op deelname aan de samenleving.