Assistent werkbegeleider grafisch

WerkPro maakt werk van kansen voor mens en maatschappij. In een duurzame samenleving doet iedereen mee en wordt ieders talent benut. We verbinden werk, welzijn en zorg: via werk met begeleiding, training en ondersteuning op meerdere levensgebieden, worden mensen sterker en zelfstandiger. Onze sociale ondernemingen bieden werkplekken en producten en diensten met maatschappelijke meerwaarde. Met 40 werklocaties en 280 medewerkers, biedt WerkPro jaarlijks ruim 2.500 mensen werk en perspectief.

Assistent werkbegeleider grafisch
(28 uur per week)

Studio SpinLink 
Studio SpinLink is de multimediawerkplaats van WerkPro. Hier krijgen mensen de kans om zich te ontwikkelen en/of werkervaring op te doen op het gebied van grafische vormgeving, film, fotografie, geluid en het schrijven van teksten. Studio SpinLink ontwerpt en produceert diverse multimediaproducten voor zowel WerkPro als externe opdrachtgevers.

Mensen met een hulpvraag krijgen bij Studio Spinlink specifieke begeleiding, maar bovenal vertrouwen en aandacht. Het is belangrijk dat de opdrachten op maat zijn voor de medewerkers. Zij krijgen de tijd en ruimte die ze nodig hebben.

Sinds de start in september 2015, is Studio SpinLink uitgegroeid tot een volwaardig werkbedrijf met 30 tot 40 deelnemers, een projectleider en twee werkbegeleiders


De functie
Je begeleidt de deelnemers van Studio SpinLink bij het ontwikkelen van multimediaproducten.

Als assistent werkbegeleider multimedia ben je ondersteunend bij de uitvoering, planning en begeleiding van de grafische-, web- en fotografieopdrachten. Je assisteert bij de aansturing en begeleiding van het grafische-, web- en fototeam.

Waar nodig voer je zelf ook opdrachten.


Werkzaamheden
Als assistent werkbegeleider multimedia bij SpinLink

 • motiveer en stuur je de deelnemers
 • voer je zelf werkzaamheden uit op het gebied van grafische vormgeving
 • creëer je een prettige werksfeer en werk je mee waar nodig
 • ben je in staat om vakvaardigheden over te dragen
 • begeleid je deelnemers bij de uitvoering van opdrachten
 • bewaak je de kwaliteit van het eindproduct
 • verricht je voorkomende administratieve taken ten aanzien van het project
 • assisteer je bij de begeleiding van de grafische afdeling, de webredactie en het fototeam.
 • train je deelnemers op het gebied sociale media

Gewenst profiel
Als assistent werkbegeleider: 

 • heb je een relevante opleiding afgerond op het gebied van mediavormgeving
 • heb je goed contact met jongeren en hun leefwereld, klanten en medewerkers
 • ben je een aanpakker met lef die denkt in mogelijkheden
 • heb je meerdere jaren aantoonbare ervaring met de programma’s InDesign en Illustrator binnen de Adobe Creative Cloud
 • heb je basiskennis van WordPress, front-end web development en content management
 • sluit je aan bij de vaardigheden van mensen en houd je rekening met beperkingen
 • werk je samen waar het kan, zelfstandig waar nodig; het resultaat telt

Informatie
Als je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Dominique Krauts, d.krauts@werkpro.nl of 06-11478111. Voor vragen kun je telefonisch op maandag tussen 13.00 en 15.00 uur en donderdag tussen 9.00 en 15.00 uur contact opnemen. Kijk voor meer informatie over WerkPro op www.werkpro.nl


Wat we bieden
We bieden een fijne sfeer en werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Waar hard gewerkt wordt met elkaar. Waar ruimte is voor autonomie, met de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Waar zorg en (sociaal) ondernemerschap samen gaan. Waar plaats is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Waar de cultuur zich kenmerkt door loyaliteit aan de deelnemers en de werkprojecten.

Om onze deelnemers optimaal te begeleiden werken we volgens methodische uitgangspunten die zijn beschreven in onze Werkwijzer. Nieuwe medewerkers krijgen een interne scholing.


Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal werk. De functie wordt op basis van de functiebeschrijving assistent werkbegeleider in schaal 2 beloond. Afhankelijk van opleiding en werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris tussen €1934,40 en €2512 bruto (op basis van een fulltime dienstverband). De CAO Sociaal Werk biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (IKB) incl. vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%), Loopbaanbudget en een pensioenregeling (PFZW). WerkPro heeft daarnaast (interne) scholingsmogelijkheden, korting bij diverse collectieve ziektekostenverzekeringen en een fietsplanregeling.

Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met de intentie deze te verlengen. Het kunnen overleggen van een VOG is een vereiste.


Geïnteresseerd?
Mail je sollicitatie met motivatie, curriculum vitae (in pdf) uiterlijk zondag 19 februari 2023 naar pz@werkpro.nl, onder vermelding van ‘assistent werkbegeleider grafisch. Heb je een portfolio, dan ontvangen we die graag ook.