Werkvoorbereider/toezichthouder

IN-EN EXTERNE VACATURE*
36 uur per week

Dankzij jou schoon, veilig en voldoende water
Vanuit jouw deskundigheid zorg je voor de realisatie van de gewenste resultaten van waterschaps-projecten. Zo draag jij op jouw manier bij aan schoon, veilig en voldoende water. Help jij ons een aantrekkelijke leefomgeving te realiseren? Solliciteer dan direct op de functie van werkvoorbereider/toezichthouder bij waterschap Vechtstromen!

Informatie
Als werkvoorbereider/toezichthouder ben je actief in diverse projecten in het watersysteem en/of de waterketen. Dit zijn bijvoorbeeld de renovatie of nieuwbouw van rioolwaterzuiveringen en gemalen, stuwen, sluizen en de herinrichting van beken. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw interesse en specialistische kennis. We bieden je een uitdagend werkpakket waarbij je:
 • toezicht houdt op het werk zodat dit wordt uitgevoerd conform de in het contract benoemde afspraken, o.a. op inhoud, financiën, arbo, veiligheid en milieu;
 • contactpersoon bent voor de omgeving van het projectgebied tijdens de uitvoering;
 • meedenkt in ontwerpkeuzen;
 • inschrijvingen op aanbestedingen beoordeelt;
 • helpt uitvoerings- en aanbestedingsdocumenten op te stellen.

Functie-eisen
Eerlijkheid, nuchterheid, betrouwbaarheid en openheid. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal 'iets' met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past. Daarnaast sta jij stevig in je schoenen, ben je communicatief vaardig, ondernemend en neem je verantwoordelijkheid. Je hebt ook:
 • hbo werk- en denkniveau;
 • ervaring met toezichthouden en werkvoorbereiding, bij voorkeur op watersysteem- en/of waterketenprojecten;
 • bij voorkeur civieltechnische, cultuurtechnische en/of bouwkundige kennis;
 • bij voorkeur kennis van de UAV, UAV-GC, RAW en Bouwteam systematiek;
 • een VCA-vol certificaat of de bereidheid om dit te halen.
"Houd jij van een baan met veel uitdaging, met divers werk, zowel binnen als buiten, waarbij geen dag hetzelfde is en je direct bijdraagt aan de projecten van het waterschap? Dan zijn we op zoek naar jou!" John Overbeek, toekomstige collega.

Arbeidsvoorwaarden
Vertrouwen staat bij ons op 1. We willen graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Daarom bieden wij jou alle vrijheid en al het vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn. En dat is nog niet alles, want als werkvoorbereider / toezichthouder bij waterschap Vechtstromen verdien je ook bij een 36-urige werkweek:
 • een bruto maandsalaris tussen de € 3.431,- en € 4.722,-;
 • een keuzebudget van 21% van je bruto jaarsalaris. Dit kan je vrij inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, extra vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Hier zit ook 8% vakantiegeld bij in;
 • de mogelijkheid om, in overleg, thuis en flexibel te werken;
 • Een netto thuiswerkvergoeding van € 3,- per dag dat je thuis werkt en een vergoeding van maximaal € 850,- om je thuiswerkplek in te richten;
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding of een auto van de zaak voor woon- werkverkeer;
 • een flexibel inzetbaar verlof van 144 uur;
 • een persoonlijk budget van € 6000,- per 5 jaar om opleidingen, cursussen en activiteiten te volgen die interessant zijn voor jouw vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Contactinformatie
Om als waterschap bij te dragen aan een aantrekkelijke leefomgeving, staan we te springen om jouw kennis, expertise en persoonlijkheid. Wil jij het verschil maken? Solliciteer dan uiterlijk vóór 4 juli 2022 via de solliciteerbutton. De gesprekken staan gepland op woensdag 13 juli.

Toch eerst nog wat meer informatie? Inhoudelijk kan je hiervoor terecht bij Anouk Kuijsters, coördinator team Projecten. Je kan haar bereiken via 06-28943885. Of heb juist vragen over de procedure? Dan kan je terecht bij Saskia Bongaerts. Haar mag je bellen via telefoonnummer 06-29082572.

*Voor deze vacature geldt een gelijktijdige in- en externe werving. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor op de externe kandidaat.

Over Vechtstromen
Schoon, veilig en voldoende water: dat is onze missie. We willen een aantrekkelijke leefomgeving creëren voor mensen, planten en dieren. Ook willen we bedrijven op een goede manier faciliteren. We doen dit zo duurzaam en kostenbewust als mogelijk. Met elkaar. Onze meer dan 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om voor het water te zorgen in Twente, Noordoost Overijssel en Zuidoost Drenthe.

Als werkvoorbereider/toezichthouder kom je te werken bij het team Projecten. In dit team werken circa 45 collega's. Je bent werkzaam vanuit verschillende werklocaties binnen ons gebied.

Wat het zo uniek maakt om in dit team te werken? Jouw toekomstige teamleider Richard Koopman zegt hierover: "Met het team Projecten zijn we voortdurend bezig de toekomst van het waterschap vorm te geven. De trots op de tastbare resultaten die we leveren geeft veel energie, ondanks de stevige inspanningen die we hiervoor hebben moeten leveren."

Reageer op deze vacature