Stagiair ICT

Bij het waterschap Vechtstromen zoeken we binnen de eenheid Bestuur & Organisatie team Informatievoorziening, een MBO-stagiair(e) ICT niveau-4.

Werk met betekenis en verbinding
Als stagiair op de IT-Servicedesk ben je medeverantwoordelijk voor de 1e-lijns ondersteuning van de medewerkers en de bestuurders van waterschap Vechtstromen.
Dit bestaat onder meer uit het:
  • aannemen en verwerken van meldingen in Topdesk
  • te woord staan van klanten (via balie, telefoon en het digitale meldingssysteem)
  • installeren van en uitleg geven over verschillende devices (laptops, tablets, smartphones)
  • onderzoek doen naar en oplossen van storingen.

Het uitvoeren van de werkzaamheden wordt gedaan op het hoofdkantoor in Almelo.

Samen staan we sterk
Waterschap Vechtstromen zorgt voor het water in Twente, Noordoost Overijssel en Zuidoost Drenthe. Samen met tal van organisaties en burgers werken we aan een aantrekkelijke leefomgeving en zorgen we voor schoon, veilig en voldoende water. Bij Vechtstromen zijn we trots op ons werk en dat dragen we uit. We willen het beste uit samenwerking halen en zijn doelgericht en eerlijk. Ondernemend als wij zijn, durven we te vernieuwen en te experimenteren.

Dankzij jou
Je bent sociaal en klantgericht. Je zet je in voor een snelle behandeling van de melding en bent duidelijk over de oplossing voor het probleem, je bent dus communicatief vaardig.
Je bent zelfstandig en kunt goed prioriteren. Je hebt een proactieve houding en toont graag initiatief.
Je hebt algemene kennis van IT-systemen, servers, netwerken en softwarepakketten, kennis van Microsoft Windows en 365 en iOS.
Je volgt een MBO opleiding ICT of vergelijkbaar op niveau 4. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs in verband met bezoek aan externe locaties in ons gebied.

Je verdient het
Een stageplaats met stagevergoeding voor vijf maanden a 36 uren per week in een prettige werkomgeving waar je veel verantwoordelijkheden krijgt en dus veel kunt leren. Je wordt begeleid door een ervaren team IT-collega’s.

Reageer op deze vacature