mbo stagiair(e) projectsecretariaat

Waterschap Vechtstromen zorgt voor het water in Twente, Noordoost Overijssel en Zuidoost Drenthe. Samen met tal van organisaties en burgers werken we aan een aantrekkelijke leefomgeving en zorgen we voor schoon, veilig en voldoende water. Bij Vechtstromen zijn we trots op ons werk en dat dragen we uit. We willen het beste uit samenwerking halen en zijn doelgericht en eerlijk. Ondernemend als wij zijn, durven we te vernieuwen en te experimenteren. Bij Vechtstromen zijn onze gemeenschappelijke kernwaarden PRIO! Passie voor water, Realistisch, Inlevend en Ondernemend. Deze kernwaarden geven uiting aan de manier waarop we in Vechtstromen ons werk willen doen.

Binnen de eenheid Organisatie & Advies (O&A), team projecten, zijn we op zoek naar een

mbo stagiair(e) projectsecretariaat

Wat ga je doen? Binnen het team projecten ben je eerste aanspreekpunt voor in- en externe relaties. Je krijgt de mogelijkheid om in deze dynamische omgeving de projectleiders bij te staan op secretarieel en administratief gebied. Je bent op de hoogte van de voortgang van de projectenplanning en stemt je werkzaamheden, zoals agendabeheer, voorbereiding van vergaderingen en archivering, daarop af. Verder faciliteer je in logistieke zaken, bij het organiseren van bijeenkomsten en evenementen.

Welke talenten breng je mee? Het betreft een stage voor de mbo, niveau 4, richting secretarieel. Je hebt affiniteit met een dynamische projectomgeving. Je kunt goed in teamverband werken, maar bent ook in staat je taken zelf te plannen en zelfstandig uit te voeren. Je bent flexibel en hebt een gemotiveerde, positieve instelling. Verder werk je nauwkeurig en kun je goed plannen en organiseren.

Ons aanbod Een interessante, open werkomgeving met de mogelijkheid kennis te maken met een waterschap als organisatie; • Voltijd stage voor de duur van 5 maanden (vanaf februari 2017); • Een stagevergoeding;

Interesse en wil je reageren? Reageer dan vóór 15 januari 2016 2016 via onze website www.vechtstromen.nl of via https://vechtstromen.easycruit.com/intranet/intranet.  Voor informatie kun je contact opnemen met: Marlies Bodewes op telefoonnummer 06-21882544.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.