MBO stagiair(e) ICT

Waterschap Vechtstromen zorgt voor het water in Twente, Noordoost Overijssel en Zuidoost Drenthe. Samen met tal van organisaties en burgers werken we aan een aantrekkelijke leefomgeving en zorgen we voor schoon, veilig en voldoende water. Bij Vechtstromen zijn we trots op ons werk en dat dragen we uit. We willen het beste uit samenwerking halen en zijn doelgericht en eerlijk. Ondernemend als wij zijn, durven we te vernieuwen en te experimenteren.

Bij Vechtstromen zijn onze gemeenschappelijke kernwaarden PRIO! Passie voor water, Realistisch, Inlevend en Ondernemend. Deze kernwaarden geven uiting aan de manier waarop we in Vechtstromen ons werk willen doen.


Binnen de eenheid Bestuur & Organisatie team Informatie & ICT, zijn we op zoek naar een

 

MBO stagiair(e) ICT

Wat ga je doen?
Als stagiair op de ICT ServiceDesk ben je verantwoordelijk voor de 1e lijns ondersteuning van de medewerkers en de bestuurders.

Dit bestaat onder meer uit het:

-          aannemen en verwerken van meldingen in TOPDesk

-          te woord staan van klanten (via balie, telefoon en digitale meldingensysteem);

-          installeren van en uitleg geven over verschillende devices (laptops, tablets, mobiele telefoons)

-          onderzoek doen naar en oplossen van storingen


Welke talenten breng je mee?
Je bent klantgericht. Je zet je in voor een snelle behandeling van de melding en bent duidelijk over de oplossing voor het probleem. Je bent zelfstandig en kunt goed prioriteren. Je hebt een proactieve houding en toont graag initiatief.

Functie eisen
Algemene kennis van IT-systemen, servers, netwerken en softwarepakketten, kennis van Windows, Android, iOS en je bent Communicatief vaardig
Je volgt een MBO opleiding ICT of vergelijkbaar op niveau 4.

Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs in verband met bezoek aan externe vestigingen in ons gebied.

Ons aanbod
Een stageplaats voor vijf maanden a 24-36 uren per week in een prettige werkomgeving waar je veel verantwoordelijkheden krijgt en dus veel kunt leren. Begeleiding door een ervaren team Systeembeheerders. Pragmatische ITIL toepassing

Interesse en wil je reageren?
Solliciteren kan via onze website www.vechtstromen.nl of https://vechtstromen.easycruit.com/intranet/intranet. Voor informatie kun je contact opnemen met Michael Dekker op telefoonnummer 088 - 220 36 05.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.